ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Cosmeticum Nutricosmetics Hyaluron Hair Serum for men 30ml - θρεπτικός και τονωτικός ορός κατά της τριχόπτωσης

28,00 €
Σε απόθεμα
SKU
cosmeticum-nutricosmetics-hyaluron-hair-serum-for-men-30ml-threp
Cosmeticum Nutricosmetics Hyaluron Hair Serum for men 30ml - θρεπτικός και τονωτικός ορός κατά της τριχόπτωσης
Ιδιαίτερα ισχυρός ενυδατικός, θρεπτικός και τονωτικός ορός κατά της τριχόπτωσης, και για την ενίσχυση της τριχοφυΐας. Περιέχει επιλεγμένα είδη υαλουρονικού οξέος, ξεχωριστές δραστικές ουσίες όπως βιοτίνη (βιταμίνη Β7), αλόη,πανθενόλη (βιταμίνη Β5),  φυσική βιταμίνη С, αλλαντοΐνη,  και άλλους αναπλαστικούς παράγοντες. Ο συνδυασμός όλων αυτών των ξεχωριστών δραστικών ουσιών ενισχύει και προστατεύει την δομή των μαλλιών, συμβάλλει στην ελαστικότητα και ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής, δίνει λάμψη, διατηρεί αισθητά το χρώμα των μαλλιών, εμποδίζει την τριχόπτωση και αναπτύσσει την τριχοφυΐα. Έχουμε έτσι περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη, με αποτέλεσμα υγιή, λαμπερά και δυνατά μαλλιά αλλά και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλους εξωτερικούς  βλαβερούς παράγοντες.

Συστατικά :

νερό, aloe barbadensis leaf extract, βιοτίνη (βιταμίνη Β7), αιθανόλη,φυσική βιταμίνη C, πανθενόλη (βιταμίνη Β5), allantoin, phenoxyethnol, diazolidinyl urea.

Εφαρμογή: :

εφαρμόστε τον ορό σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί και βράδυ. Κάντε ήπιο μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Συνιστάται για θαυμάσιο αποτέλεσμα μετά το λούσιμο των μαλλιών.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Cosmeticum Nutricosmetics
Τεμάχια 1
ean13 2400000145783
Περιεκτικότητα (ml). 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Cosmeticum Nutricosmetics Hyaluron Hair Serum for men 30ml - θρεπτικός και τονωτικός ορός κατά της τριχόπτωσης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved