ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ducray Kertyol P.S.O Shampoo 200ml - Σαμπουάν για την ξηροδερμία & απολέπιση

Ειδική Τιμή 12,72 € Κανονική Τιμή 14,96 €
Σε απόθεμα
SKU
2303

Ducray Kertyol P.S.O Shampoo 200ml - Σαμπουάν για την ξηροδερμία & απολέπιση

To Kertyol P.S.O (Patces,Scales,Opaque-Πλάκες-Λέπια-Λευκωπά) Shampoo της Ducray είναι σαμπουάν αγωγής για απολεπιστικές καταστάσεις με ξηρές πλάκες. Οι απολεπιστικές καταστάσεις στο σώμα και το τριχωτό της κεφαλής χαρακτηρίζονται από πολύ γρήγορη ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας, τα οποία συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος, σχηματίζονται παχιές πλάκες που καλύπτονται από λευκωπά λέπια. Σε σοβαρές περιπτώσεις συνυπάρχει κοκκινίλα και φαγούρα.

Δράση : Το θείο σε μικροδιασπορά δρα στο πάχος των πλακών και απομακρύνει τα λέπια.Το σαλικυλικό οξύ συμπληρώνει τη δράση του θείου αποκολλώντας τα λέπια στην επιφάνεια.Καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τη φαγούρα γρήγορα και παρατεταμένα.Χάρη στην απαλή καθαριστική του βάση είναι πολύ καλά ανεκτό και πολύ ευχάριστο στη χρήση. 

Οδηγίες Χρήσης : Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με ειδικές δερματολογικές θεραπείες. Συστήνεται η χρήση του 2-3 φορές την εβδομάδα για 6 εβδομάδες τουλάχιστον, εναλλακτικά με το σαμπουάν εξισορρόπησης Elution.

Τρόπος Χρήσης : Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε την εφαρμογή αφήνοντας το προϊόν να δράσει για 3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

200ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ducray
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2303
ean13 3282770205886
Περιεκτικότητα (ml). 200
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ducray Kertyol P.S.O Shampoo 200ml - Σαμπουάν για την ξηροδερμία & απολέπιση
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved