ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Black Cumin 100ml - Μαύρο Κύμινο (Nigella sativa) (Μελάνθιον το ήμερον)

10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
4630
Ethereal Nature Black Cumin 100ml - Μαύρο Κύμινο (Nigella sativa) (Μελάνθιον το ήμερον)
Το Μελάνθιον το ήμερον ή Νιγέλα (Nigella sativa) (πηγή Wiki) είναι ένα ετήσιο ανθοφόρο φυτό που προέρχεται κυρίως από τη Νότια Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Τα συστατικά του φυτού αυτού έχουν μοναδικές χημικές ιδιότητες, γνωστές απο την αρχαιότητα, όπου και χρησιμοποιήθηκε ευρέως στις παραδοσιακές διατροφικές και ιατρικές εφαρμογές. Σπόροι του έχουν βρεθεί στην αρχαία Αίγυπτο, σε τάφους των Φαραώ, προκειμένου να τους βοηθήσουν στη μετά θάνατον ζωή. Ο Έλληνας γιατρός Διοσκουρίδης, χρησιμοποιούσε τους σπόρους από νιγέλα, για να λαδιθεραπεύει πονοκεφάλους και πονόδοντους.

Έως και σήμερα, έχουν γίνει αρκετές μελέτες που επιβεβαιώνουν τους λόγους που το φυτό αυτό είναι γνωστό για το ευρύ φάσμα των θεραπευτικών του ιδιοτήτων. Οι καλύτεροι σπόροι του φυτού προέρχονται από την Αίγυπτο όπου μεγαλώνουν κάτω από άρτιες συνθήκες, σε οάσεις, που ποτίζονται μέχρι να διαμορφωθούν οι λοβοί των σπόρων. Εκεί λέγεται οτι το μυστικό της ομορφιάς της Νιγέλας είναι η ικανότητά της να επαναφέρει την αρμονία.

Το λάδι της Νιγέλας ενυδατώνει μοναδικά την επιδερμίδα, μειώνει αισθητά τις ρυτίδες και ενισχύει τα μαλλιά και τα νύχια, χαρίζοντας περισσότερη λάμψη και απαλότητα. Εκτός από τις καλλυντικές του ιδιότητες, συμβάλλει στη θεραπεία δερματικών παθήσεων, όπως η ψωρίαση, το έκζεμα, η ακμή και οι διάφορες λοιμώξεις του δέρματος. Αν χρησιμοποιηθεί σαν λάδι μασάζ, βοηθά στην αντιμετώπιση των πόνων και ανακουφίζει τις αρθρώσεις. Μπορεί να προστεθεί σε μία έτοιμη κρέμα, για να ενισχύσει την ενυδατική της δράση ή να συνδυαστεί με βούτυρο καριτέ, με τζοτζόμπα, καθώς και με κερί μέλισσας.

100ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4630
ean13 2400000144243
Περιεκτικότητα (ml). 100
Κωδικός κατασκευαστή 4173
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Black Cumin 100ml - Μαύρο Κύμινο (Nigella sativa) (Μελάνθιον το ήμερον)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved