ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Rosehip Organic oil 100ml - Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosa Rubignosa) 100ml

15,00 €
Σε απόθεμα
SKU
2672

Ethereal Nature Rosehip Organic oil 100ml - Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosa Rubignosa) 100ml

Το λαδι Αγριοτριανταφυλλου (Rosa Rubignosa) (πηγή Wiki) είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά έλαια και το ιδανικότερο για την αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας. Προάγει την επούλωση των ουλών και βοηθά στην αντιμετώπιση των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης, της νευροδερματίτιδας και του ηλιακού εγκαύματος, μειώνει τις ευρυαγγείες, τους κιρσούς και τις ραγάδες, καθώς αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης. Βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Όλες αυτές οι ιδιότητες του έλαιου Άγριου Τριαντάφυλλου οφείλονται στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Α (κυρίως), σε λιπαρά οξέα (omega-3 και omega-6) και σε βιταμίνη Ε. Χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα αλλά θεωρείται ιδανικό για τη φροντίδα του λαιμού, του ντεκολτέ και του στήθους.

Το Άγριο Τριαντάφυλλο είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου (κρέμες, lotions και serums), για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου Ethereal Nature είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει επεξεργαστεί με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold pressed).  

100ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2672
ean13 2400000014065
Κωδικός κατασκευαστή 2327
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Rosehip Organic oil 100ml - Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosa Rubignosa) 100ml
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved