ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Proton Pharma Ecuvix Rhodiola oral ampoules 10ampsx10ml -Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Rhodiola και Acerola, βασιλικό πολτό

Ειδική Τιμή 17,37 € Κανονική Τιμή 20,44 €
Εξαντλημένο
SKU
4555
Proton Pharma Ecuvix Rhodiola oral ampoules 10ampsx10ml -Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Rhodiola και Acerola, βασιλικό πολτό
Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Rhodiola και Acerola, βασιλικό πολτό, καρπούς Goji και βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και C.

Το Ecuvix είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα βιταμινών Β1, Β2, Β6 και C με εκχύλισμα Acerola, βασιλικό πολτό, καρπούς Goji (Goji berries) και Rhodiola.
Το εκχύλισμα Rhodiola έχει τονωτική - ενεργοποιητική δράση, συμβάλλοντας στη μείωση της σωματικής και διανοητικής κόπωσης. Χάρη στην παρουσία των βιταμινών Β2, Β6 και C, το προϊόν συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης, συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιστατικά εξασθένισης.
Το Ecuvix μπορεί να βοηθήσει σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους. Ιδιότητες του Rhodiola: Το Rhodiola είναι ένα τονωτικό - προσαρμογόνο (adaptogen) χρήσιμο στην καταπολέμηση της σωματικής και διανοητικής κόπωσης.
Είναι επίσης ένα συμπλήρωμα για τη διατήρηση φυσιολογικής διάθεσης.

(1) Ιδιότητες του Acerola: Το Acerola (Malpighia punicifolia, «κεράσι των Αντιλλών») είναι εκ φύσεως πλούσιο σε βιταμίνη C και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, είναι σε θέση να επιτελέσει δράσεις υποστήριξης, αποκατάστασης και αντιοξειδωτικές.
(1) Η βιταμίνη C, που περιέχεται σε αυτό, είναι χρήσιμη σε καταστάσεις ατονίας, στις αλλαγές εποχής και όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εξισορρόπηση του ενεργειακού μεταβολισμού.

(4) Ιδιότητες των καρπών Goji: Οι καρποί Goji (Lycium barbarum) χαρακτηρίζονται από υψηλή αντιοξειδωτική δραστικότητα.

(1) Ιδιότητες των βιταμινών του συμπλέγματος Β: Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι ουσιώδεις για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και η καθεμία από αυτές ασκεί συγκεκριμένες δραστηριότητες. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β δίνονται για την καταπολέμηση των καταστάσεων γενικής ατονίας και δευτερευόντως σε διάφορες ασθένειες, νοητικό και σωματικό στρες και σε ανάρρωση. Επιπρόσθετα, απορροφώνται εύκολα στο έντερο. (2) Ιδιαίτερα οι βιταμίνες Β6 και Β2 είναι χρήσιμες στη μείωση της αδυναμίας και της κόπωσης και συμβάλλουν στη διατήρηση ισορροπημένων και σωστών μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. (3) Ιδιότητες του βασιλικού πολτού: Ο βασιλικός πολτός, φυσική ουσία που παράγεται από τις μέλισσες, είναι μια πλήρης τροφή που περιέχει πολλά αμινοξέα, αρκετές βιταμίνες του συμπλέγματος Β καθώς επίσης και βιταμίνες Α, C, D και ιχνοστοιχεία. (4)

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: - Παιδιά 3 - 10 ετών: 1 φιαλίδιο την ημέρα, με το περιεχόμενο αμιγές ή αραιωμένο σε λίγο νερό, κατά προτίμηση το πρωί με άδειο στομάχι. - Έφηβοι και ενήλικες: 1 - 2 φιαλίδια την ημέρα, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Βιδώστε δεξιόστροφα το πώμα εισχώρησης και διάτμησης του φιαλιδίου μέχρι το σημείο θραύσεως της λωρίδας ασφαλείας, ανακινήστε ζωηρά μέχρι να διαλυθεί όλη η κόνις και τότε ξεβιδώστε το πώμα και λάβετε το περιεχόμενο αμέσως.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Ως προληπτικό μέτρο, δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης
3 /3
διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Για τη χρήση του προϊόντος στην πρώιμη παιδική ηλικία, θα πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή.

ΦΥΛΑΞΗ: Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου (όχι μεγαλύτερη από 25°C). Αποφεύγετε την έκθεση σε τοπικές πηγές θερμότητας και το ηλιακό φως και την επαφή με το νερό.

Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε άθικτο και σωστά φυλασσόμενο προϊόν.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 10 φιαλίδια των 10 ml. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Proton Pharma
Τεμάχια 1 box (10bottles) 1 κουτί (10amps)
Κωδικός site 4555
ean13 2400000143659
Περιεκτικότητα (ml). 10x10
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Proton Pharma Ecuvix Rhodiola oral ampoules 10ampsx10ml -Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Rhodiola και Acerola, βασιλικό πολτό
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved