ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Becalm Dysmecalm for menstrual symptoms 60tabs - φυσική λύση στα προβλήματα της περιόδου

Ειδική Τιμή 17,33 € Κανονική Τιμή 20,39 €
Σε απόθεμα
SKU
4489

Becalm Dysmecalm for menstrual symptoms 60tabs - φυσική λύση στα προβλήματα της περιόδου

Δύσκολες μέρες…

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της περιόδου, ξεκινούν σωματικά και συναισθηματικά ενοχλήματα που κορυφώνονται τις πρώτες μέρες της περιόδου για εξαφανιστούν με το τέλος της  και να ξαναρχίσουν  με μαθηματική ακρίβεια τον επόμενο μήνα.
 

    Μαστωδυνία

    Κράμπες

    Πονοκέφαλος

    Κατακράτηση υγρών

    Ακμή

    Πόνος στη μέση

    Κοιλιακό άλγος

    Αίσθηση φουσκώματος στην κοιλιά

    Καταθλιψη

    Κούραση

    Αυπνία

    Αγχος

    Ευερεθιστότητα

    Μετάπτωση συναισθημάτων

    Βουλιμία

Κάθε μήνα και για μισό περίπου μήνα το 85% των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία έχει κάποια «δύσκολα» συμπτώματα.

Δύσκολες μέρες...

Οχι πιά

Dysmecalm. Και οι δύσκολες μέρες γίνονται εύκολες

Προτεινόμενη θεραπεία:

Δύο χάπια την ημέρα επί τρεις μήνες.

Βελτίωση 50% στο σύνολο των συμπτωμάτων παρατηρείται στο τέλος του πρώτου μήνα χρήσης, ενώ στο τέλος του τριμήνου η συνολική βελτίωση των συμπτωμάτων του ΠΕΣ βάση μελετών  είναι 75% και άνω. (Effects and treatment methods of acupuncture and herbal medicine for premenstrual syndrome/premenstrual dysphoric disorder: systemic review Su Hee Jang, Dong II Kim and Min – Sun Choi)
Μοναδικός συνδυασμός βοτάνων και ιχνοστοιχείων, με στόχο την ανακούφιση των συμπτωμάτων
του ΠΕΣ και την βελτίωση της ποιότητας ζωής
των γυναικών.

Agnus Castus, St Johns Wort, Vivurno, Βιταμίνη Β6, Μαγνήσιο

Agnus Castus

To Agnus Castus  (vitex agnus castus - λυγαριά) είναι βότανο ενδημικό της Μεσογείου, που χρησιμοποιείται για την ισορροπία του γυναικείου κύκλου. Σύμφωνα με τον ΕΜΑ (European Medicine Association) χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του ΠΕΣ. Επίσης αναφέρεται ως μονογραφία στη  λίστα της German Comission E για την αντιμετώπιση του ακανόνιστου εμμηνορροικού κύκλου, του ΠΕΣ και της μαστοδυνίας. (7,8,14)

Tα οφέλη του αποδίδονται στη δράση των συστατικών του στην υπόφυση. Παρόλο που το agnus castus δεν περιέχει ορμόνες, διεγείρει την παραγωγή ορμονών που  ρυθμίζουν το γυναικείο κύκλο. (12)

Ο υποθάλαμος και η υπόφυση παράγουν FSH (ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη) και LH  (ωχρινοτρόπος ορμόνη), ορμόνες που διεγείρουν τις ωοθήκες να παράγουν ορμόνες όπως προγεστερόνη και οιστρογόνα. (9)

Έχει γίνει σημαντικός αριθμός μελετών για το Αgnus Castus.  Σε όλες τις μελέτες, το Agnus Castus έδειξε βελτίωση σε περισσότερο από το 50% των ομάδων ελέγχου. (11,13)

Αποδείxθηκε αποτελεσματικότερο από placebo, πυριδοξίνη (B6) και μαγνήσιο. (1,2,3,4,15,16,17,18,19,20)

Λόγω της πιθανής ντοπαμινεργικής και οιστρογενικής δράσης του Αgnus Castus, oι ασθενείς που χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά, οιστρογόνα, αντιοιστρογόνα, αγωνιστές ή ανταγωνιστές ντοπαμίνης, θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν τη χρήση, καθώς είναι πιθανό να μεταβληθεί η δράση τους.

Η ασφάλεια του Agnus Castus αποδείχθηκε άριστη, με ανεπιθύμητες ενέργειες ήπιες και γενικά σπάνιες. (9,14)

DYSMECALM ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

St Johns Wort

Το εκχύλισμα του St Johns Wort (βαλσαμόχορτο) έχει ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Η ιδιότητά του να δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, να συμπλοκοποιεί τα μέταλλα και η αντιοξειδωτική του δράση, συμβάλλουν επίσης στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του ΠΕΣ. (1)

Είναι αποτελεσματική θεραπεία για την κατάθλιψη -χρησιμοποιείται παραδοσιακά, (21,24,25) σύμφωνα με τον ΕΜΑ (Εuropean Medicine Assosiation) – και για αυτό συμβάλλει θετικά στον περιορισμό των ψυχολογικών συμπτωμάτων του ΠΕΣ. (6)

Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την θετική δράση του St. John's Wort στο ΠΕΣ, και όχι μόνο στα ψυχολογικά συμπτώματα, αλλά και στα φυσικά. (1,3,22,23)

Υπάρχει μια δημοσιευμένη μελέτη συνδυασμού Agnus Castus και St Johns wort με πολύ θετικά αποτελέσματα. (10)

Vivurno

Το viburnum δρα ως αντισπασμωδικό, ηρεμιστικό και στυπτικό.

Έχει ήπια αναλγητική δράση. Είναι ισχυρό χαλαρωτικό της μήτρας, μειώνει την πίεση του αίματος, χαλαρώνει τους σφιγμένους μυς, καταστέλλει το νευρικό σύστημα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις κατά τις οποίες συνδυάζονται φυσικές και συναισθηματικές εντάσεις όπως στο ΠΕΣ. (26,27)

Βιταμίνη Β6

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Η Β6 εμπλέκεται στη μετατροπή των απαραίτητων λιπαρών οξέων σε προσταγλανδίνες, οι οποίες βοηθούν στη ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας. Επίσης, συμβάλλει στη σταθεροποίηση των επιπέδων των υγρών στο σώμα μέσω της εμπλοκής της στην ισορροπία καλίου/νατρίου.

Θεωρητικά, χαμηλά επίπεδα Β6 μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλά επίπεδα προλακτίνης, που με τη σειρά της ενοχοποιείται για συμπτώματα της ΠΕΣ. (2,3,5,28,29)

60 tabs.



Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Becalm
Δισκία 60
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4489
ean13 5200124761503
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Becalm Dysmecalm for menstrual symptoms 60tabs - φυσική λύση στα προβλήματα της περιόδου
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved