ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Catalysis Pregnotrend woman fertility helper 700mg 90caps - συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας της γυναίκας

Ειδική Τιμή 98,40 € Κανονική Τιμή 120,00 €
Σε απόθεμα
SKU
6425
Catalysis Pregnotrend woman fertility helper 700mg 90caps - συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας της γυναίκας

Βελτιώνει τη λειτουργία των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων.

Περιγραφή

Το μοναδικό ''μοριακά ενεργοποιημένο'' φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας της γυναίκας, στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ArmAturA. Αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης καθώς και την διατήρηση εγκυμοσύνης. Μαζί με το SPERMOTREND (για τον άνδρα) είναι ο τέλειος φυσικός συνδυασμός για την καταπολέμηση της υπογονιμότητας στα ζευγάρια.

Το PREGNOTREND έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους εσωτερικούς εκκριτικούς αδένες, την υγεία και τη φυσιολογική λειτουργία όλου του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος καθ όλη την διάρκεια της αναπαραγωγικής ζωής.

Η λήψη του Pregnotrend παρέχει:

1) Τα οφέλη της μοναδικής τεχνολογίας του ''MOLECULAR ACTIVATION'' στην καταπολέμηση του οξειδωτικού stress. Μελέτες έχουν δείξει ότι η μείωση του οξειδωτικού stress μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητες ενός ζευγαριού για σύλληψη είτε φυσικά είτε μέσω υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (εξωσωματική γονιμοποίηση - IVF - ICSI).

2) Ομαλοποιεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο και επάγει την ωορηξία.

3) Το PABA το οποίο βοηθά στο σχηματισμό των ερυθροκυττάρων. Τα ερυθροκύτταρα είναι ζωτικής σημασίας για τη μεταφορά οξυγόνου σε όλο το σώμα. Επίσης αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης.

4) Μειώνει τον κίνδυνο των επαναλαμβανόμενων αποβολών.

5) Καταπολεμά τις διαταραχές της ωορηξίας που προκαλούν υπογονιμότητα.

6) Κρατά υγιή το βλεννογόνο του επιθηλίου

7) Βοηθά το έμβρυο να αναπτυχθεί φυσιολογικά.

Συνιστώμενη δοσολογία

Μία κάψουλα 2 φορές ημερησίως.

Προειδοποιήσεις

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή, θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Μην υπερβαίνετε την ημερήσια δοσολογία. ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

Συστατικά ανά κάψουλα:

Zinc sulfate 20mg, Pyridoxine 1mg, Folic acid 0.1mg, Cyanocobalamine 0.0005mg, Riboflavin 0.8mg, Sodium selenite 0,04mg, Arginine 20mg, Ascorbic acid 30mg, Vitamin E acetate 10mg, Carnitine fumarate 20mg, PABA 150mg, L-cysteine 50mg, Soy isoflavone 75mg, Apricot seeds 108mg, Vitamin D3 0.01mg, Ferrous citrate 35mg, Beta-carotene 2.5mg, Microcrystalline Cellulose, Talk, Magnesium stearate) 105,55mg 

Αρ. γνωστ. ΕΟΦ : 73013 / 5-10-2016

Μοριακή ενεργοποίηση

Η διαδικασία της μοριακής ενεργοποίησης βελτιώνει σημαντικά τη βιολογική δραστηριότητα και τη βιοχημική δραστικότητα όλων των αντιοξειδωτικών μορίων.

Ανακαλύφθηκε στο C.S.I.C. (Concejo Superior de Investigacione Cientificas / Superior Council of Scientific Research), την πιο σημαντική δημόσια ερευνητική δομή της Ισπανίας.

Στο μηχανισμό αυτό έχουμε παρατηρήσει μεγαλύτερη συνέργεια μεταξύ κάποιων χρησιμοποιούμενων αντιοξειδωτικών, που είναι μερικές φορές ικανά να αυξήσουν σημαντικά την αθροιστική αντιοξειδωτική τους ικανότητα.

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ενεργοποίηση όλων των αντιοξειδωτικών.

Μεταξύ των πιο σημαντικών χημικών παραγόντων είναι : η μοριακή δομή, οι ενεργές λειτουργικές ομάδες, ειδικοί αντιοξειδωτικοί καταλύτες, το μοριακό βάρος, το PH, οι διπλοί δεσμοί άνθρακα, οι συντελεστές διαλυτότητας κτλ, καθώς και η αντιοξειδωτική ικανότητα καθενός μορίου.

Η διάρκεια και ο βαθμός της μοριακής ενεργοποίησης είναι μεταξύ των πιο σημαινόντων φυσικών παραγόντων.

Δεν χρειάζονται όλα τα αντιοξειδωτικά τον ίδιο χρόνο ενεργοποίησης για να φτάσουν στη μέγιστη αντιοξειδωτική τους ικανότητα. Η πιο σημαντική παράμετρος για τον έλεγχο της καλύτερης απόδοσης είναι η βελτιστοποίησή τους. Μόλις η μέγιστη αντιοξειδωτική τους ικανότητα βρεθεί στην πιο επιθυμητή αιχμή της, η ενεργοποίηση πρέπει να διακοπεί λόγω του ότι μετά από την αιχμή αυτή η αντιοξειδωτική τους ικανότητα αρχίζει να ελαττώνεται σταδιακά ή γρήγορα. Αυτή η ζώνη – αμέσως μετά τον ιδανικό χρόνο ενεργοποίησης – είναι όταν ξεκινάει η οξείδωση και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να οριστεί ο ιδανικότερος χρόνος με μεγάλη ακρίβεια σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση. 

Όταν πρόκειται για ένα μείγμα 2 ή περισσότερων αντιοξειδωτικών, ο ιδανικός χρόνος ενεργοποίησης έχει προηγουμένως προσδιοριστεί για κάθε ένα από αυτά και αυτή η καθορισμένη παράμετρος διατηρείται πάντα σταθερή με σεβασμό.
Η αντιοξειδωτική ικανότητα αναλύεται χρησιμοποιώντας το αντιδραστήριο Somogyi-Nelson. Αυτό το αντιδραστήριο είναι ικανό να εκτιμήσει με μαθηματική ακρίβεια την αντιοξειδωτική ικανότητα των προς έλεγχο μορίων. Όταν κάποια αντιοξειδωτικά, όπως συγκεκριμένα φυσικά φλαβονοειδή, ενεργοποιούνται, μπορούν να αυξήσουν την αντιοξειδωτική τους ικανότητα 618,64% (7.186 φορές υψηλότερη από αυτήν χωρίς ενεργοποίηση). Αυτό διότι συνεργικές δράσεις αυξάνονται επίσης με συγκεκριμένα αντιοξειδωτικά.

Για καλύτερη κατανόηση της σημασίας της ενεργοποίησης θα μπορούσαμε να δώσουμε το παράδειγμα του υγρού VIUSID. Σε ανενεργοποιημένη μορφή, είχε αρχικά αντιοξειδωτική ικανότητα 1.100 βαθμών. Όταν ενεργοποιήθηκε αυξήθηκε στις ακόλουθες τιμές : 1.225, 1.320 και 3.300, αυξανόμενο κατά 200%. Αργότερα, το 2004, καταφέραμε να πετύχουμε αντιοξειδωτική ικανότητα 9.600 στο υγρό VIUSID (7.836 φορές υψηλότερη από την αρχική μη ενεργοποιημένη κατάσταση). Αυτά τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η ενεργοποίηση είναι απαραίτητη και ουσιώδης στο να αποκτηθεί η μέγιστη βιολογική δραστηριότητα και, ως συνέπεια, η μέγιστη αποτελεσματικότητα, στη θεραπεία νόσων οι οποίες άμεσα ή έμμεσα παράγουν ελεύθερες ρίζες.

Κουτί με 90 κάψουλες των 700 mg

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Catalysis
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6425
ean13 8470000811128
Κάψουλες 90
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Catalysis Pregnotrend woman fertility helper 700mg 90caps - συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας της γυναίκας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved