ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Natural Doctor Anoson Joints supplement 60veg.caps - Μοναδικό προϊόν για υγιείς αρθρώσεις

Ειδική Τιμή 54,60 € Κανονική Τιμή 64,28 €
Σε απόθεμα
SKU
4479

Natural Doctor Anoson Joints supplement 60veg.caps - Μοναδικό προϊόν για υγιείς αρθρώσεις

Κατηγορία προϊόντος: Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής

Ειδική φόρμουλα που περιέχει πατενταρισμένο UC-II (Undenaturated Collagen) 40mg το οποίο είναι το μοναδικό ανοσορυθμιστικό κολλαγόνο. Προέρχεται από μη αλλοιωμένο χόνδρο κοτόπουλου όπου έχει διατηρηθεί η φυσική τρισδιάστατη μοριακή του δομή με τρόπο που προστατεύεται από τα γαστρικά υγρά και προσλαμβάνεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του γαστρεντερικού συστήματος (πλάκες του Peyer). Το 80% του ανοσoποιητικού συστήματος βρίσκεται στο γαστρεντερικό σύστημα. Περιέχει επίσης Νικοτιναμίδιο 200mg, MSM 500 mg, Glucosamine sulphate 400 (καθαρή θειική γλυκοζαμίνη 300mg) που ενισχύουν συνεργικά την δράση του UC-II.

Περιέχει 4 στοχευμένα συστατικά:

1.     UC-II κολλαγόνο - κύριο ενεργό συστατικό του προϊόντος, ένα βιολογικά ενεργό συστατικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την InterHealth Nutraceuticals.

To συστατικό UC-II περιέχει γλυκοσυλιωμένο, μη μετουσιωμένο κολλαγόνο τύπου ΙΙ που προέρχεται από χόνδρο κοτόπουλου (στέρνο), δηλαδή το τύπο του κολλαγόνου που εμφανίζεται στις αρθρώσεις του ανθρώπου και που συγκεκριμένα δεν έχει υποστεί αλλαγή της μοριακής του δομής κατά την επεξεργασία του (μη ενζυματική επεξεργασία υπό χαμηλή θερμοκρασία), συνεπώς διατηρεί την βιολογική δράση.

Με την πάροδο του χρόνου, οι αρθρώσεις καταπονούνται με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αρθρικού χόνδρου, αποκαλύπτοντας τις μικρές ίνες κολλαγόνου που υπάρχουν στο μεσοκυττάριο υγρό.

Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας προσδιορίζει εσφαλμένα αυτές τις ίνες κολλαγόνου, ως «ξένα κύτταρα» και προκαλεί μια φλεγμονώδη αντίδραση στην περιοχή της άρθρωσης  που οδηγεί τελικά σε φλεγμονή και έτσι ξεκινά το πρόβλημα στις αρθρώσεις.

Προκλινικές και κλινικές μελέτες υποστηρίζουν σήμερα την δράση του συστατικού UC II στην υποστήριξη των αρθρώσεων.

Οι ίνες κολλαγόνου λειτουργούν ως «σκαλωσιά» πάνω στην οποία αναπτύσσεται ο συνδετικός ιστός (δέρμα, οστά, χόνδροι, τένοντες, αιμοφόρα αγγεία). Το 75% του δέρματος αποτελείται από κολλαγόνο και είναι το συστατικό που δίνει δύναμη και ελαστικότητα στα διάφορα όργανα και στους ιστούς.

Το κολλαγόνο προσφέρει ελαστικότητα και δύναμη στους συνδετικούς ιστούς. Το σώμα παράγει κολλαγόνο κάθε μέρα αλλά επειδή η παραγωγή του μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, η διαθέσιμη ποσότητα κολλαγόνου γρήγορα γίνεται ανεπαρκής και έτσι είναι αναγκαία η πρόσληψη του με άλλους τρόπους, όπως η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής.

2. Γλυκοζαμίνη -  αποτελεί αμινοσάκχαρο που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό και κυρίως παρουσιάζεται στο χόνδρο και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την αντοχή των αρθρώσεων.

Η γλυκοζαμίνη αποτελεί επίσης θρεπτική ουσία για τις πρωτεογλυκάνες, οι οποίες αποτελούν συστατικό στοιχείο του χόνδρου, το οποίο σε συνδυασμό με το κολλαγόνο (παρών στον ιστό σε μορφή δικτύου, για να παρέχει στο χόνδρο αντοχή), εξασφαλίζουν ότι οι αρθρώσεις λειτουργούν με ευλυγισία και πως δύνανται να απορροφήσουν υψηλές πιέσεις (αρθρώσεις γονάτων και ισχίου).

Ως ουσία, η γλυκοζαμίνη προσφέρει ελαστικότητα και όγκο στους χόνδρους, κινητικότητα και λεία λειτουργία των συνδετικών ιστών.

Με την πάροδο του χρόνου και εξαιτίας της υπερβολικής σωματικής καταπόνησης, η παραγωγή της γλυκοζαμίνης μειώνεται στον ανθρώπινο οργανισμό.

3. Νικοτιναμίδιο - συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας για την παραγωγή και έκκριση της μεσοκυττάριας ουσίας (γλυκοσαμινογλυκάνες, κολλαγόνο, μη κολλαγονικές πρωτεΐνες) από τα χονδροκύτταρα, υποστηρίζοντας έτσι την καλή υγεία των οστών και των αρθρώσεων.

4. Μεθυλο-σουλφονυλο-μεθάνιο (Methyl sulfonyl methane - ΜSM) -  μια θειούχα ένωση που βρίσκεται σε διάφορα τρόφιμα.

Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί αυτήν την ουσία ως πηγή οργανικού θείου, το οποίο συμμετέχει στην δημιουργία του συνδετικού ιστού, όπως για παράδειγμα στον χόνδρο των αρθρώσεων, στην δημιουργία αμινοξέων και λειτουργικών πρωτεϊνών κ.α.

Επιπρόσθετα, το μεθυλο-σουλφονυλο-μεθάνιο παίζει σημαντικό ρόλο στις καταλυτικές λειτουργίες πολλών ενζύμων, τα οποία λειτουργούν μαζί με την γλουταθειόνη στο αντιοξειδωτικό σύστημα προστασίας του οργανισμού.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 105557/10-12-2014.
Παράγεται στην Ε.Ε.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Περιεχόμενο: 60 φυτικές κάψουλες

Ενεργά συστατικά

Ανά ημερήσια δόση (2 κάψουλες)    

UC- II τιτλοδοτημένος χόνδρος κοτόπουλου (περιέχει 25% μη μετουσιωμένο κολλαγόνο)  

40 mg

Άλας χλωριούχου καλίου με θειική γλυκοζαμίνη, εκ του οποίoυ: καθαρή θειική γλυκοζαμίνη

400 mg
300 mg

Mεθυλο-σουλφονυλο-μεθάνιο (Methyl sulfonyl methane [MSM])

500 mg

Νικοτιναμίδιο (βιταμίνη Β3)

200 mg (1250% Σ.Η.Π.)

Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα
Άλλα συστατικά: συστατικά κενής κάψουλας φυτική κυτταρίνη.

Δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα, σίτου, μαγιάς, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με
τις οδηγίες του γιατρού σας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 105557/10-12-2014.
Παράγεται στην Ε.Ε.

60 caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Natural Doctor
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4479
ean13 5200040107058
Κάψουλες 60 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Natural Doctor Anoson Joints supplement 60veg.caps - Μοναδικό προϊόν για υγιείς αρθρώσεις
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved