ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Health Aid Osteoflex With Hyaluronic 60tabs - Αποτελεσματικό Στους Πόνους Των Αρθρώσεων

Ειδική Τιμή 47,58 € Κανονική Τιμή 64,30 €
Σε απόθεμα
SKU
4147

Health Aid Osteoflex With Hyaluronic 60tabs - Αποτελεσματικό Στους Πόνους Των Αρθρώσεων

OSTEOFLEX με Υαλουρονικό 
Ενισχυμένη αγωγή κατά της οστεοαρθρίτιδας.
Για ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, extra ενίσχυση, κατά της ΔΥΣΚΑΜΨΙΑΣ

Το OSTEOFLEX με Υαλουρονικό είναι μία πολύ ενισχυμένη και αποτελεσματική φόρμουλα της σειράς OSTEOFLEX που εκτός όλων των άλλων συστατικών περιέχει το πασίγνωστο πλέον Υαλουρονικό οξύ, που έρχεται σαν αρωγός να «λιπάνει» τους συνδέσμους και τους χόνδρους των αρθρώσεων, να τους ενυδατώσει προσφέροντας την επιθυμητή επαναφορά της κίνησης, της ευκαμψίας και ευλυγισίας των αρθρώσεων, με άνεση και χωρίς πόνο.

Δηλαδή το επιπλέον Υαλουρονικό της πετυχημένης αυτής φόρμουλας της Health Aid έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον στο αρθρικό υγρό, που όμως έχει ελαττωθεί για διάφορους λόγους (ηλικία, φθορά, τραυματισμοί, ασθένειες όπως οστεοαρθρίτιδας κλπ και έτσι ενυδατώνοντας την περιοχή, προσφέρει ανακούφιση στις αρθρώσεις, τις κάνει εύκαμπτες και ευλύγιστε και παράλληλα βοηθά στη μεταφορά όλων των θρεπτικών συστατικών για την αναδόμηση και συντήρηση των συνδέσμων και των χόνδρων.

Λειτουργεί συνεργικά και πολύ αποτελεσματικά και με τα άλλα συστατικά της σύνθεσης αυτής δηλαδή τη Θειϊκή Γλυκοζαμίνη, τη Χονδροϊτίνη, το Turmeric (κουρκουμάς), το Μαγγάνιο και την Βιταμίνη C.

Η Θειϊκή Γλυκοζαμίνη είναι απαραίτητη για την αναδόμηση του χόνδρου και επιβραδύνει την εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας.

Η Χονδροϊτίνη τρέφει και αναδομεί τον χόνδρο.

To Turmeric με εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές, όπως γόνατα, ώμοι, αγκώνες.

Το Μαγγάνιο, μέταλλο για υγιή οστά και συνδετικούς ιστούς και τέλος  Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και απαραίτητες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Είναι δηλαδή ένα προϊόν που προσφέρεται για ενισχυμένη συντήρηση και θεραπεία των αρθρώσεων, μέσω της ενυδάτωσης κυρίως που προσφέρει το Υαλουρονικό, για την καταπολέμηση της ΔΥΣΚΑΜΨΙΑΣ, που είναι βασικά η αιτία των προβλημάτων ου αισθάνεται κανείς στις αρθρώσεις του, όπως πόνος, οίδημα, φλεγμονή κλπ..

Είναι ιδανικό προϊόν για όλες τις ηλικίες, για άνδρες και γυναίκες αλλά και τους ηλικιωμένους, που έχουν λόγω φθοράς μεγαλύτερο πρόβλημα κινητικότητας, αλλά και για να εφοδιάσουν με θρεπτικά συστατικά τις αρθρώσεις (μέσω του Υαλουρονικού) για την αναδόμηση του χόνδρου.

Για όσους γενικά υποφέρουν από πόνους και πρηξίματα στις αρθρώσεις, στον αυχένα, στην πλάτη και φυσικά είναι χρήσιμο στους αθλητές και σκληρά αθλούμενους που πρέπει να κρατούν τις αρθρώσεις όσο το δυνατόν πιο ευλύγιστες για καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και αποφυγή τραυματισμών.

Γενικά ο επιτυχημένος αυτός συνδυασμός της γνωστής φόρμουλας OSTEOFLEX (Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη, Μαγγάνιο, Τουρμέρικ, Βιταμίνη C) με Υαλουρονικό οξύ- που δεν είναι μόδα, είναι προϊόν της Ηealth AidΤο καθιστά ένα πλήρες Συμπλήρωμα Διατροφής για όλους όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγεία και ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ των αρθρώσεων σε κάθε ηλικία.

Δίδεται από την ηλικία των 12 ετών, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως με φαγητό.

Διαβητικοί, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, διαβητικοί ή με φαρμακευτική αγωγή ή αντιβίωση να συμβουλεύονται τον ιατρό τους. Να μην λαμβάνεται από αλλεργικούς στα οστρακοειδή – η Γλυκοζαμίνη προέρχεται από όστρακα.

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.  Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

Συστατικά

Κάθε ταμπλέτα περιέχει :
GlucosamineSulphate 500mg
Of which Free Glucosamine (from shellfish) 390mg
Chondroitin Sulphate 400mg
Vitamin C 100mg
Manganese 2mg
Turmeric (Curcuma longa) powder equiv. 100mg
Hyaluronic Acid 55mg

60 ταμπλέτες, σε blister σε χάρτινο κουτί

Οδηγίες χρήσης

Ενήλικες και άνω των 12 ετών 1 έως 2 ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Health Aid
Ταμπλέτες 60
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4147
ean13 5019781041664
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Health Aid Osteoflex With Hyaluronic 60tabs - Αποτελεσματικό Στους Πόνους Των Αρθρώσεων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved