ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Nature's Plus Animal Parade Tooth Fairy - Ενισχύει δόντια και οστά (90 μασ.ταμπλ)

Ειδική Τιμή 33,87 € Κανονική Τιμή 39,85 €
Σε απόθεμα
SKU
097467299481

Nature's Plus Animal Parade Tooth Fairy - Ενισχύει δόντια και οστά (90 μασ.ταμπλ)

Τα δύο μασώμενα ζωάκια περιέχουν: S. salivarius M18 (1 δις ζωντανά κύτταρα), Επιπλέον: L. acidophilus (2 δις ζωντανά κύτταρα), βιταμίνη D3 (400 IU), ασβέστιο (300 mg) (για ενίσχυση δοντιών, οστών) και υγιεινές τροφές (σπανάκι, μπρόκολο, σύκο, χουρμάς), ευεργετικές για την υγεία δοντιών, στόματος, οργανισμού. Με θαυμάσια γεύση βανίλιας.

Φυσικό γλυκαντικό: ξυλιτόλη (ασφαλές, χωρίς θερμίδες, κατά της τερηδόνας).
Υποαλλεργικό προϊόν.

Το στέλεχος S. salivarius M18 είναι το μοναδικό προβιοτικό που ευνοεί την υγεία των δοντιών και που έχει δοκιμαστεί σε in vitro, in vivo και κλινικές μελέτες σε ανθρώπους. Ως εκ τούτου, είναι το μοναδικό στέλεχος με αποδεδειγμένη δράση κατά της τερηδόνας, των περιοδοντικών παθήσεων και άλλων στοματικών μολύνσεων.

Το ασβέστιο είναι το στοιχείο που βρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα στο ανθρώπινο σώμα. Το 99% αυτής της ποσότητας βρίσκεται στα κόκαλα και τα δόντια, όμως και το υπόλοιπο 1% που κατανέμεται στα νεύρα, στους μυς και το αίμα παίζει σπουδαιότατο ρόλο στη λειτουργία των νεύρων, των μυών και της καρδιάς, στη πήξη του αίματος, στην υγεία των αγγείων, στη αποθήκευση και απελευθέρωση των ορμονών.

Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη απαραίτητη για την υγεία των οστών και των δοντιών. Προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από το έντερο και την εναπόθεσή τους στα οστά (επιμετάλλωση). Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος και βοηθά στην πρόληψη διαφόρων χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων.

O γαλακτοβάκιλλος Lactobacillus acidophilus (οξεόφιλος) είναι το κύριο είδος ευεργετικών βακτηρίων που βρίσκονται στο λεπτό έντερο. Υπάρχει επίσης στον κόλπο της γυναίκας, πράγμα απολύτως φυσικό και επιθυμητό, αφού η εκεί παρουσία του βοηθάει στον έλεγχο των επιβλαβών βακτηρίων και μυκήτων.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Nature's Plus
Ταμπλέτες 90
ean13 2400000016748
Βάρος 0,220 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nature's Plus Animal Parade Tooth Fairy - Ενισχύει δόντια και οστά (90 μασ.ταμπλ)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved