ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Sanofi Allegrin Nasal Spray 15ml - Ρινικό σπρέι που βοηθά στην αποτροπή της εισόδου αλλεργιογόνων

Ειδική Τιμή 8,47 € Κανονική Τιμή 10,46 €
Σε απόθεμα
SKU
1011388-1

ALLEGRIN: Ρινικό σπρέι που βοηθά στην αποτροπή της εισόδου αλλεργιογόνων, στην επιδιόρθωση της βλάβης του ρινικού βλεννογόνου και στο σχηματισμό μιας προστατευτικής μεμβράνης.

Για την πρόληψη και τη θεραπεία των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας αναζητήστε το Allegrin. Ένα ρινικό σπρέι το οποίο δρα άμεσα και με μηχανικό τρόπο στη ρινική επιφάνεια χωρίς να απορροφάται στον οργανισμό.

Μπορεί να χορηγηθεί συνδυαστικά με το ALLEGRA.

 • TI EINAI TO ALLEGRIN

  Το Allegrin είναι ένα ρινικό σπρέι που ενδείκνυται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, για την πρόληψη και τη συμπτωματική θεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας.

  Bοηθά:

  • Στην αποτροπή της εισόδου αλλεργιογόνων
  • Στην επιδιόρθωση της βλάβης του ρινικού βλεννογόνου
  • Στο σχηματισμό μιας προστατευτικής μεμβράνης

  Όταν ψεκάζεται στον ρινικό βλεννογόνο, το ALLEGRIN σχηματίζει μία ελαφρώς ωσμωτική, ανθεκτική, ελαστική και απορροφητική μεμβράνη φραγμού στον ρινικό βλεννογόνο. Η μεμβράνη λειτουργεί ως στιγμιαίος προστατευτικός φραγμός έναντι των περιβαλλοντικών αλλεργιογόνων και των ρύπων, ελαχιστοποιώντας έτσι την επαφή της ρινικής επιφάνειας με τα αλλεργιογόνα. Η θετική ωσμωτική πίεση της μεμβράνης προσελκύει επίσης και παγιδεύει τους ρύπους που υπάρχουν στον ρινικό βλεννογόνο. Η κάθαρση της ρινικής επιφάνειας δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την επιδιόρθωση του βλεννογόνου και την αυτοάμυνα. Ο ακέραιος ρινικός βλεννογόνος βοηθά στην αποτροπή της εισόδου αλλεργιογόνων στον οργανισμό. Η συνδυασμένη δράση αυτής της απορροφητικής μεμβράνης μηχανικού φραγμού για την προστασία, τον καθαρισμό και την ελαχιστοποίηση της έκθεσης σε αλλεργιογόνα παρέχει ταχεία ανακούφιση των συμπτωμάτων.

  Το ALLEGRIN δρα άμεσα και με μηχανικό τρόπο στη ρινική επιφάνεια χωρίς να απορροφάται στον οργανισμό. Τα κλινικά αποτελέσματα δείχνουν σημαντική μείωση της ρινικής συμφόρησης & του ερεθισμού και εξομάλυνση των ρινικών εκκριμάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

   Ύδωρ, γλυκερόλη (2%), αραβικό κόμμι & ξανθανικό κόμμι, Allercyanidin-G (προέρχεται από εκχύλισμα φύλλων Camellia sinensis και ριζών Curcuma longa, Panax ginseng και Urtica dioica), αιθέριο έλαιο Citrus limonum, συντηρητικά τροφίμων (βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, κιτρικό οξύ)

   • ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ALLEGRIN

    Το ALLEGRIN δρα άμεσα και με μηχανικό τρόπο στη ρινική επιφάνεια χωρίς να απορροφάται στον οργανισμό. Δεν προκαλεί υπνηλία.

    Τα κλινικά αποτελέσματα δείχνουν σημαντική μείωση της ρινικής συμφόρησης & του ερεθισμού και εξομάλυνση των ρινικών εκκριμάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

    Το προϊόν προορίζεται αποκλειστικά για τοπική χρήση στη ρινική κοιλότητα.

    Λόγω της σύνθεσης του προϊόντος, καθώς και του μηχανικού & τοπικού τρόπου δράσης του, η αλληλεπίδραση με οποιαδήποτε συστηματική θεραπεία δεν είναι πιθανή. Για λόγους αποτελεσματικότητας, μην εφαρμόζετε οποιαδήποτε άλλη τοπική ρινική θεραπεία 15 λεπτά πριν ή μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος.

    15ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Sanofi
Τεμάχια 1
ean13 3664798052237
Περιεκτικότητα (ml). 15
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Sanofi Allegrin Nasal Spray 15ml - Ρινικό σπρέι που βοηθά στην αποτροπή της εισόδου αλλεργιογόνων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved