Το καλάθι μου

Meditrina Uti-Free supplement for a healthy urinary system 14.sachets - Συμπλήρωμα διατροφής για υγιές ουροποιητικό

Ειδική Τιμή 14,86 € Κανονική Τιμή 17,49 €
Σε απόθεμα
SKU
10040

Διατηρεί την υγεία του ουροποιητικού.

Το UTI-Free® είναι εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία του ουροποιητικού με L-μεθειονίνη, L-ασκορβικό οξύ, D-μαννόζη και κιτρικό ασβέστιο. Ως συμπλήρωμα της δίαιτας μπορεί να συμβάλει στη φυσιολογική οξεοβασική ισορροπία των ούρων και να ενισχύσει την άμυνα και τη φυσιολογική χλωρίδα του ουροποιητικού.

Τα φυσιολογικά ανθρώπινα ούρα είναι όξινα (pH 6,2-6,8) ώστε να παρεμποδίζεται η διείσδυση και ο πολλαπλασιασμός βακτηρίων στο ουροποιητικό σύστημα. Η L- μεθειονίνη προκαλεί μεταβολική οξίνιση των ούρων. Έχει δειχθεί ότι η οξίνιση των ούρων παρεμποδίζει τη βακτηριακή προσκόλληση και ανάπτυξη των περισσότερων βακτηρίων*.

Το L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την άμυνα του οργανισμού κατά των λοιμώξεων.

Η D-μαννόζη είναι απλό σάκχαρο παρόμοιο με τη D-γλυκόζη και τη D-φρουκτόζη. Απομονώνεται από καρπούς φρούτων, αλλά παράγεται σε μικρές ποσότητες και από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η εξωγενώς χορηγούμενη D-μαννόζη απορροφάται ταχέως, δεν μεταβολίζεται στον οργανισμό με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και το σωματικό βάρος, ενώ τελικά απεκκρίνεται στα ούρα. Έχει βρεθεί ότι προστατεύει το ουροποιητικό σύστημα από λοιμώξεις από E. coli. Η μαννόζη δεν φονεύει, αλλά παρεμποδίζει την προσκόλληση και ανάπτυξη των παθογόνων που προκαλούν ουρολοίμωξη. Τα μικρόβια που δεν μπορούν να προσκολληθούν αποβάλλονται με την ούρηση.

Τρόπος χρήσης

1 -2 φακελάκια την ημέρα.

14 φακελάκια.

Περισσότερες Πληροφορίες
Φακελλίσκοι 14
Τεμάχια 1
ean13 5213003130338
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Meditrina Uti-Free supplement for a healthy urinary system 14.sachets - Συμπλήρωμα διατροφής για υγιές ουροποιητικό
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved