BLACK FRIDAY MADNESS ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το καλάθι μου

Lacteeze (Lactase Enzyme) dietary supplement oral drops 7ml - Για τη διάσπαση της λακτόζης που περιέχεται σε ≈30 λίτρα γάλα

Ειδική Τιμή 14,65 € Κανονική Τιμή 17,28 €
Σε απόθεμα
SKU
101916-2

Lacteeze® (σταγόνες) 7ml

Για τη διάσπαση της λακτόζης που περιέχεται σε ≈30 λίτρα γάλα Δεν περιέχει γλουτένη, μαγιά, γαλακτοκομικά στοιχεία 

Για τη διάσπαση της λακτόζης η οποία βρίσκεται σε γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι σε υγρή μορφή (πχ. στο φρέσκο γάλα, το γάλα σε σκόνη, το συμπυκνωμένο γάλα, το μητρικό γάλα, το βρεφικό γάλα σε σκόνη (φόρμουλα), το σοκολατούχο γάλα και οποιοδήποτε άλλο υγρό προϊόν γάλακτος). 

Oι σταγόνες Lacteeze® είναι ένας απλός, φυσικός, ασφαλής και εύκολος τρόπος για τη διάσπαση της λακτόζης η οποία βρίσκεται σε γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι σε υγρή μορφή. Οι σταγόνες πρέπει να προστίθενται στο υγρό το οποίο περιέχει λακτόζη προκειμένου να γίνει η διάσπαση αυτής. Έχει υπολογιστεί ότι στην Ελλάδα το ≈30% των παιδιών και το ≈70% των ενηλίκων υποφέρουν από δυσανεξία στη λακτόζη. Τις περισσότερες φορές τα συμπτώματα αποδίδονται σε άλλα αίτια, λόγω πιθανής εσφαλμένης αυτοδιάγνωσης. Εάν υποφέρετε συχνά από φούσκωμα, αέρια ή μετεωρισμό, κοιλιακούς πόνους ή υδαρείς κενώσεις, τότε μπορεί να έχετε δυσανεξία στη λακτόζη. Με το Lacteeze® επανέρχεται η διατροφική πληρότητα και γευστική ικανοποίηση σε όσους αποφεύγουν τροφές που περιέχουν λακτόζη. 

ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ 

Για βρέφη, παιδιά και ενήλικες

• Διασπά τη λακτόζη του γάλακτος ούτως ώστε να μπορείτε να το καταναλώσετε με φυσικό τρόπο και χωρίς την εμφάνιση των ανεπιθύμητων συμπτωμάτων που προκαλούνται από τη δυσανεξία στη λακτόζη. • Δεν είναι φάρμακο – είναι φυσικό ένζυμο που υπό κανονικές συνθήκες υπάρχει στο πεπτικό σύστημα. • Ασφαλές από τη γέννηση • Ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού • Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα ή αρωματικές ουσίες • Κλινικά αποδεδειγμένη δράση • Επιτρέπει σε παιδιά και ενήλικες να συνεχίσουν την κατανάλωση γάλακτος (πχ. φρέσκου, παστεριωμένου, σοκολατούχου κτλ.) • Δίνει τη δυνατότητα στις μητέρες να συνεχίσουν το θηλασμό ακόμη και εάν το μωρό τους έχει δυσανεξία στη λακτόζη.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το γάλα στο οποίο έχει προστεθεί το Lacteeze® έχει μια ελαφρώς πιο γλυκιά γεύση, Αυτό είναι φυσικό καθώς οφείλεται στη διάσπαση της λακτόζης. Η θρεπτική αξία του γάλακτος δεν επηρεάζεται. ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ Εάν θέλετε να διασπάσετε περισσότερη λακτόζη, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των σταγόνων ή να αφήσετε το γάλα στο ψυγείο για περισσότερη ώρα. Το ένζυμο λακτάση σε υγρή μορφή δεν αντέχει στο όξινο περιβάλλον του στομάχου σε αντίθεση με τις ταμπλέτες. Για το λόγο αυτό οι σταγόνες Lacteeze® ενδύκνεινται για χρήση στο γάλα με διάστημα ζύμωσης (στο ψυγείο ή εκτός ανάλογα την περίπτωση) και όχι απευθείας λήψη του από το στόμα. 

ΧΡΗΣΗ

ΣΤΟ ΓΑΛΑ (φρέσκο, παστεριωμένο, σοκολατούχο κτλ.) Βήμα 1ο Προσθέστε 5 σταγόνες Lacteeze® ανά λίτρο γάλακτος Βήμα 2ο Ανακατέψτε καλά και αφήστε το γάλα στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το καταναλώσετε (διασπάται το 70-80% της λακτόζης). Εάν θέλετε να διασπάσετε περισσότερη λακτόζη, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των σταγόνων ή να αφήσετε το γάλα στο ψυγείο για περισσότερη ώρα ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Βήμα 1ο Εξάγετε 1 κουταλιά του γλυκού μητρικό γάλα σ' έναν αποστειρωμένο περιέκτη Βήμα 2ο Προσθέστε 4 σταγόνες Lacteeze® στον περιέκτη Βήμα 3ο Δώστε το μίγμα στο μωρό και συνεχίστε κανονικά με τον θηλασμό (διασπάται το ≈40% της λακτόζης). Εάν θέλετε να διασπάσετε περισσότερη λακτόζη, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των σταγόνων

ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΧΘΕΙ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ

Βήμα 1ο Προσθέστε 4 σταγόνες Lacteeze® ανά 50ml ζεστού (όχι καυτού) μητρικού γάλακτος που έχει εξαχθεί με θήλαστρο Βήμα 2ο Ανακινήστε καλά και περιμένετε 30 λεπτά πριν την κατανάλωσή του. Μην το ψύχετε. Με τον τρόπο αυτό θα διασπαστεί περίπου το 90% της λακτόζης. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε 2 σταγόνες Lacteeze® ανά 50ml ζεστού μητρικού γάλακτος. Ανακινήστε καλά και περιμένετε 5 λεπτά πριν το ψύξετε για 4 ώρες πριν την κατανάλωσή του. Με τον τρόπο αυτό θα διασπαστεί περίπου το 80% της λακτόζης.

ΣΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ Βήμα 1ο Προσθέστε 4 σταγόνες Lacteeze® ανά 50ml ζεστού βρεφικού γάλακτος (όχι καυτό, περίπου 30-40οC) Βήμα 2ο Ανακινήστε καλά και περιμένετε για 30 λεπτά πριν την κατανάλωσή του. Μην το ψύχετε. Με τον τρόπο αυτό θα διασπαστεί περίπου το 80% της λακτόζης. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε 2 σταγόνες Lacteeze® ανά 50ml ζεστου βρεφικού γάλακτος. Ανακινήστε καλά και περιμένετε 5 λεπτά πριν το ψύξετε για 4 ώρες πριν την κατανάλωσή του. Με τον τρόπο αυτό θα διασπαστεί περίπου το 60% της λακτόζης 

Ένζυμο λακτάση 

Το ένζυμο λακτάση παράγεται φυσιολογικά στο λεπτό έντερο και είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση της λακτόζης που περιέχεται στα τρόφιμα που την περιέχουν (γαλακτοκομικά και προϊόντα που περιέχουν γλακτοκομικά στοιχεία) ώστε να γίνει δυνατή η απορρόφησή της από τον οργανισμό μας. Καθώς μεγαλώνουμε η παραγωγή λακτάσης από τον οργανισμό σταδιακά μειώνεται. Η αναστολή της παραγωγής της συμβαίνει επίσης μετά από γαστρεντερίτιδα όπου το έντερο «τραυματίζεται» και χρειάζεται 1-2 εβδομάδες μετά τη γαστρεντερίτιδα για να επανέλθει στη φυσιολογική του λειτουργία ώς προς την παραγωγή του ενζύμου.

Συνεπώς μετά από γαστρεντερίτδα το Lacteeze® μπορεί να βοηθήσει να μπορέσετε να συνεχίσετε την κατατανάλωση γάλακτος. 

ΠΡΟΪΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΦ

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Cube Pharmaceuticals
Τεμάχια 1
ean13 062781110019
Περιεκτικότητα (ml) 7
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Lacteeze (Lactase Enzyme) dietary supplement oral drops 7ml - Για τη διάσπαση της λακτόζης που περιέχεται σε ≈30 λίτρα γάλα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved