Το καλάθι μου

Epsilon Health Algoral Infant Anti-Reflux oral solution Cola-Lemon 210ml - για τη συμπτωματική αντιμετώπιση της παλινδρόμησης από τη γέννηση (0m+)

Ειδική Τιμή 11,00 € Κανονική Τιμή 13,02 €
Σε απόθεμα
SKU
101914

Epsilon Health Algoral Infant Anti-Reflux Oral Solution

Το Epsilon Health Algoral Infant Πόσιμο Διάλυμα Κατά της Παλινδρόμησης είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθημα (medical device) με σιμεθικόνη και αλγινικό νάτριο, κατάλληλο για τη συμπτωματική αντιμετώπιση της παλινδρόμησης από τη γέννηση (0m+).


  Πόσιμο διάλυμα για την παλινδρόμηση
    Με σιμεθικόνη & αλγινικό νάτριο
    Ιατροτεχνολογικό βοήθημα (CE 0426)
    Για βρέφη, παιδιά & ενήλικες
    Ευχάριστη γεύση cola-λεμόνι
    Με δοσομετρική σύριγγα & κουτάλι
Ανακουφίζει από καταστάσεις που σχετίζονται με τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (π.χ. NERD, λειτουργικός καύσος, υπερευαίσθητος οισοφάγος σε όξινη και μη όξινη παλινδρόμηση).

Διαθέτει παχύρρευστη μορφή που έχει την ικανότητα να προσκολλάται και να καλύπτει τον βλεννογόνο του οισοφάγου, σχηματίζοντας έναν προστατευτικό φραγμό.

    Σιμεθικόνη: διαθέτει χημικο-φυσικές ιδιότητες, χάρη στις οποίες ελαττώνει την επιφανειακή τάση των αερίων που υπάρχουν στο γαστρικό υγρό, ευνοώντας την αποβολή τους. Αυτή η διαδικασία μετριάζει την πίεση που ασκούν τα αέρια στο γαστρικό υγρό και η οποία είναι υπεύθυνη για την παλινδρόμηση.

    Αλγινικό νάτριο: σχηματίζει έναν παχύρρευστο φραγμό που μπορεί να εμποδίσει την άνοδο του περιεχομένου του στομάχου προς τον οισοφάγο.

Δοσολογία
Συνιστώμενη δοσολογία: Ενήλικες: 5 ml ως 15 ml, 2-3 φορές την ημέρα. Παιδιά: 5 ml, 1-3 φορές την ημέρα. Βρέφη: 5 ml, 1-2 φορές την ημέρα.

Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση.
Να λαμβάνεται κατά προτίμηση μετά τα γεύματα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.
Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν για περισσότερες από 30 συνεχόμενες ημέρες.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις
Μη λάβετε το προϊόν σε περίπτωση μεμονωμένης υπερευαισθησίας στα συστατικά του.

Προφυλάξεις
Σε περίπτωση ταυτόχρονης θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή ή άλλα ιατροτεχνολογικά βοηθήματα, συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.
Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μακριά από τα μικρά παιδιά και μακριά από πηγές θερμότητας και από την ηλιακή ακτινοβολία.
Να ακολουθείται πάντα η προτεινόμενη δοσολογία ανά περίπτωση και να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Να μην καταναλώνεται μετά την ημερομηνία λήξης.
 
210ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Epsilon Health
Τεμάχια 1
ean13 5213001491189
Περιεκτικότητα (ml) 210
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Epsilon Health Algoral Infant Anti-Reflux oral solution Cola-Lemon 210ml - για τη συμπτωματική αντιμετώπιση της παλινδρόμησης από τη γέννηση (0m+)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved