ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Leriva Pharma Immuvit Plus Q10 multivitamins 30.caps - απευθύνεται σε ανθρώπους με αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις

Ειδική Τιμή 12,11 € Κανονική Τιμή 14,25 €
Σε απόθεμα
SKU
9980
Leriva Pharma Immuvit Plus Q10 multivitamins 30.caps - απευθύνεται σε ανθρώπους με αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις
 με τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Κορεατικού Ginseng, τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Σιβηριανού Ginseng, συνένζυμο Q10, 12 βιταμίνες, 11 μέταλλα και ιχνοστοιχεία στη σωστή αναλογία και ποσότητα για την καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό.
Το IMMUVIT® Plus Q10 απευθύνεται σε ανθρώπους με αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις, άτομα σε καταστάσεις που απαιτούν αυξημένη νοητική και σωματική δραστηριότητα, αθλητές και άτομα που γυμνάζονται, άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση άγχους και στρες, νεαρά άτομα και φοιτητές που προετοιμάζονται για εξετάσεις, άτομα που εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα, που αναρρώνουν από μία ασθένεια ή ακολουθούν προγράμματα απώλειας βάρους ή δίαιτες. Το εκχύλισμα Korean Panax Ginseng προσδίδει σωματική και νοητική τόνωση. Το εκχύλισμα Siberian Ginseng προσφέρει ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ το συνένζυμο Q10 εξασφαλίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Το IMMUVIT® Plus Q10 διατίθεται σε συσκευασία των 30 μαλακών καψακίων. Μπορείτε να λαμβάνετε μία κάψουλα την ημέρα πριν ή με το γεύμα σας.

30.soft.caps.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Leriva Pharma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9980
ean13 5206847000011
Κάψουλες 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Leriva Pharma Immuvit Plus Q10 multivitamins 30.caps - απευθύνεται σε ανθρώπους με αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved