ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ricerfarma Gengigel Teen gingival gel 15ml - σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες των μεγαλύτερων παιδιών (7-14 ετών)

Ειδική Τιμή 10,27 € Κανονική Τιμή 12,08 €
Σε απόθεμα
SKU
9943
Ricerfarma Gengigel Teen gingival gel 15ml - σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες των μεγαλύτερων παιδιών (7-14 ετών)

Γέλη με υαλουρονικό οξύ Yψηλού Mοριακού Βάρους (Υ.Μ.Β) 0.2% και χαρακτηριστική γεύση τσιχλόφουσκας.Stampa Ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες των μεγαλύτερων παιδιών (7-14 ετών).

Ο κοινός παρονομαστής των μόνιμων δοντιών και των ορμονικών αλλαγών της εφηβείας, είναι η εξάντληση του υαλουρονικού οξέος, το οποίo αποτελεί ένα φυσιολογικό συστατικό των υγιών περιοδoντικών ιστών, οδηγώντας σε μείωση του επιπέδου προστασίας που παρέχεται στο βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας.

Πολλά παιδιά σε αυτή την ηλικία “φορούν” σιδεράκια, αν το κρίνει σκόπιμο ο ορθοδοντικός τους, έτσι ώστε να διορθωθούν προβλήματα στην οδοντοστοιχία τους. Οι τραυματισμοί από σιδεράκια που εξέχουν, είναι συχνοί και επώδυνοι. Η γέλη GENGIGEL® Teen συμβάλλει καθοριστικά, όχι μόνο στην ανακούφιση από τον πόνο, αλλά και στη γρήγορη επούλωση των πληγών.

Πληγές στη στοματική κοιλότητα (στα μάγουλα, τα ούλα, το εσωτερικό των χειλιών, ή τη γλώσσα) δημιουργούνται και όταν το παιδί πάσχει από στοματίτιδα ή ταλαιπωρείται από στοματικές μολύνσεις, τις άφθες. Η γέλη GENGIGEL® Teen εφαρμόζεται απευθείας πάνω στις πληγές βοηθώντας στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων, ενώ παράλληλα δεν αφήνει τις μολύνσεις να εξαπλωθούν. Η γέλη GENGIGEL® Teen συμβάλλει καθοριστικά, όχι μόνο στην ανακούφιση από τον πόνο, αλλά και στη γρήγορη επούλωση των πληγών.

why_gengigel_teen3

Δυνατός σύμμαχος και στην καταπολέμηση της ουλίτιδας, το GENGIGEL® Teen καταπολεμά τα μικρόβια και βοηθάει τα ούλα να επουλωθούν γρήγορα χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του με βάση το υαλουρονικό οξύ Υψηλού Μοριακού Βάρους (Υ.Μ.Β).

 

Εφαρμόστε τη γέλη GENGIGEL® Teen απευθείας στον ουλικό ιστό, κάνοντας ήπιο μασάζ με καθαρά χέρια 3-5 φορές την ημέρα, συνεχίζοντας μέχρι όλα τα συμπτώματα να εξαφανιστούν.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ricerfarma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9943
ean13 8033087660050
Περιεκτικότητα (ml). 15
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ricerfarma Gengigel Teen gingival gel 15ml - σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες των μεγαλύτερων παιδιών (7-14 ετών)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved