ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Namedsport Isotonic Power Gel Orange (Box) 6x60ml - Ισοτονικό ενισχυμένο ενεργειακό τζελάκι

17,00 €
Σε απόθεμα
SKU
9799
Namedsport Isotonic Power Gel Orange (Box) 6x60ml - Ισοτονικό ενισχυμένο ενεργειακό τζελάκι
Πηκτή (Τζελάκι) ισοτονικής ενέργειας με διαφορετικές ισοδύναμες δεξτρόζες μαλτοδεξτρίνες (D.E.6-D.E.19) και Cluster Dextrin® πολύ διακλαδισμένες κυκλικές δεξτρίνες. Όταν ασκείτε οποιοδήποτε άθλημα για περισσότερο από 45 λεπτά, είναι απαραίτητο να αποκαταστήσετε τα επίπεδα υδατανθράκων για να διατηρήσετε υψηλή ένταση και να εγγυηθείτε το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης.
Σε φυσιολογικό επίπεδο, συνιστάται ένα ισοτονικό Power Gel> περίπου. κάθε 30 λεπτά για να αποφευχθεί η μείωση των αποθηκών γλυκογόνου των μυών κάτω από το όριο απόδοσης. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ενέργεια που παρέχεται από τα σάκχαρα θα απελευθερωθεί λίγα λεπτά μετά την κατάποση (7-10), ενώ οι άλλοι υδατάνθρακες θα την απελευθερώσουν σταδιακά. Αυτό θα αποφύγει πολύ σημαντικές διακυμάνσεις στην ενέργεια και θα μειώσει επίσης τον κίνδυνο υπερβολικά υψηλών ή συχνών κορυφών ινσουλίνης, προς όφελος της αθλητικής μας απόδοσης και της μακροχρόνιας υγείας μας.
Τα μεταλλικά άλατα σε αυτό το τζελ βοηθούν στη διατήρηση των σωστών επιπέδων ενυδάτωσης, αλλά συνιστούμε ωστόσο τη συμπληρωματική χρήση του HydraFit> κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Το Isotonic Power Gel> στη γεύση Cola-Raspberry, όχι μόνο περιέχει έναν τέλειο συνδυασμό διαφορετικών τύπων υδατανθράκων, αλλά περιέχει επίσης 50 mg καφεΐνης, του οποίου το εργογενές αποτέλεσμα παράγεται περίπου. 25 λεπτά μετά την κατάποση και θα ενισχύσει την απόδοση.

ΙΣΟΤΟΝΙΚΗ, ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Ή ΥΠΕΡΤΟΝΙΚΗ; Η σωστή επιλογή μεταξύ ενός ισοτονικού, υποτονικού ή υπερτονικού συμπληρώματος είναι απαραίτητη για τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης. Τα ισοτονικά προϊόντα απορροφώνται ταχέως στο έντερο και στο σώμα, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη αναπλήρωση ενέργειας και αποτελεσματικότερη ενυδάτωση, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης, παρατεταμένης σωματικής δραστηριότητας σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα υποτονικά συμπληρώματα είναι ιδανικά για καλύτερη, ταχύτερη επανυδάτωση και έτσι μειώνουν την αίσθηση της δίψας.

Τα υπερτονικά πηκτώματα και ποτά είναι χρήσιμα για την παροχή μακροχρόνιας ενέργειας, αλλά όχι για την παροχή γρήγορης ενυδάτωσης ή ενέργειας. Τείνουν να προσελκύουν υγρό στο έντερο και μπορεί να έχουν παρενέργειες όπως κοιλιακό άλγος και διάρροια. Οι εξαιρετικά διακλαδισμένες κυκλικές δεξτρίνες, το Cluster Dextrin®, είναι υψηλής ποιότητας σύνθετοι υδατάνθρακες νέας γενιάς, που λαμβάνονται από αμυλοπηκτίνη, το κύριο συστατικό του αμύλου αραβοσίτου. Παρέχουν άμεση, διαρκή ενέργεια και υποστηρίζουν την ταχεία αποκατάσταση των μυών.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ CLUSTER DEXTRIN® • Υψηλή διαλυτότητα, για γρηγορότερους, βραχύτερους χρόνους γαστρικής εκκένωσης από ό, τι για άλλους τύπους υδατανθράκων • Χαμηλή οσμωτική συγκέντρωση, η οποία μειώνει τις γαστρεντερικές παρενέργειες που προκαλούνται συχνά από συμπληρώματα με βάση υδατάνθρακες θετική επίδραση στην ενεργειακή απόδοση και την ενυδάτωση κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων αντοχής • Βελτιώνει την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα των αμινοξέων σε συνδυασμό με το BCAA

6x60ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Namedsport
Τεμάχια 6x60ml
Κωδικός site 9799
ean13 8058268960415
Περιεκτικότητα (ml). 6x60
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Namedsport Isotonic Power Gel Orange (Box) 6x60ml - Ισοτονικό ενισχυμένο ενεργειακό τζελάκι
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved