ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Stonelia Square essential oil diffuser 1.piece - συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων

39,90 €
Σε απόθεμα
SKU
9562
Stonelia Square essential oil diffuser 1.piece - συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων
Αποβάλετε την ένταση, την κόπωση και το άγχος της καθημερινότητας και εξισορροπήστε τα συναισθήματά σας με τη βοήθεια της νέας, υπέροχης συσκευής διάχυσης αιθέριων ελαίων Stonelia Square από την εταιρία Innobiz .
Φινέτσα, ευεξία και απλότητα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη Stonelia, η οποία είναι ειδικά μελετημένη και σχεδιασμένη ώστε να διατηρείται η άριστη ποιότητα των αιθέριων ελαίων κατά τη διάχυσή τους.

Η συσκευή λειτουργεί με τη μέθοδο της θερμότητας, μέσω μίας θερμορυθμιζόμενης κεραμικής πλάκας χαμηλής θερμοκρασίας, στην οποία εγχείται το αιθέριο έλαιο ή κάποιο φυσικό άρωμα οικιακής χρήσης. Το θερμαντικό στοιχείο, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη συσκευή θερμαίνεται ελαφρά και εξατμίζει το έλαιο δίχως να αλλοιώνει τη σύστασή του. Η συσκευή είναι ιδανική και για την θέρμανση των massage oils.
Η Stonelia είναι κατασκευασμένη από ευγενή, φυσικά υλικά - ξύλο και πορσελάνη - και είναι ένα πραγματικό διακοσμητικό στολίδι για κάθε σπίτι.

Είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη στη χρήση και ιδιαίτερα αθόρυβη. Κατά την ενεργοποίησή της, η οποία καθίσταται εφικτή με ένα απαλό άγγιγμα της ξύλινης βάσης, ένα διακριτικό φως ξεχύνεται στον χώρο. Ο διαχύτης διαθέτει ενσωματωμένο χρονόμετρο για αυτόματη απενεργοποίησή του στο τέλος του κύκλου διάχυσης.

Οδηγίες χρήσης: Ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο στην κεραμική πλάκα. Συνδέστε το τροφοδοτικό στη συσκευή. Αγγίξτε το λογότυπο στην ξύλινη βάση με το δάχτυλό σας για να ενεργοποιήσετε τη διάχυση και τον απαλό φωτισμό. Η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 30 λεπτά διάχυσης. Για να την απενεργοποιήσετε χειροκίνητα πατήστε απαλά για λίγα δευτερόλεπτα.

Βάρος προϊόντος: 400γρ, Χώρος κάλυψης: 20μ2,
Δεν απαιτείται συναρμολόγηση.

Καθαρισμός: Αποσυνδέστε τον διαχύτη. Για εύκολο καθαρισμό χρησιμοποιήστε ένα πανί εμποτισμένο με καθαριστικό για diffuser. Για να αφαιρέσετε χωρίς δυσκολία τα υπολείμματα καθαρίστε όσο είναι ακόμη ζεστός.
Προσοχή: Μην το χρησιμοποιείτε παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών.
Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται οδηγίες χρήσης.

1τμχ
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Innobiz
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9562
ean13 37004710007
Κωδικός κατασκευαστή 7047
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Stonelia Square essential oil diffuser 1.piece - συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved