ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Terpenic Labs Curcuma (Turmeric) edible essential oil 10ml - Κουρκουμάς Πόσιμο έλαιο

Ειδική Τιμή 17,37 € Κανονική Τιμή 19,30 €
Σε απόθεμα
SKU
9540
Terpenic Labs Curcuma (Turmeric) edible essential oil 10ml - Κουρκουμάς Πόσιμο έλαιο
Ο Kουρκουμάς ή κιτρινόριζα, λατινική επιστημονική ονομασία Curcuma longa, γνωστός και ως Ινδικό Σαφράν είναι ένα ριζωματοειδές, ποώδες πολυετές φυτό της οικογένειας των Ζιγγιβερίδων (Zingiberaceae), εγγενές στη Νοτιοανατολική Ασία, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και το 1m ύψος. Στην Ινδία χρησιμοποιούνταν παλαιότερα ως βαφή μαλλιού και ως μπαχαρικό.

Το αιθέριο έλαιο Turmeric λαμβάνεται από την απόσταξη των ριζών του φυτού και το άρωμά του είναι πικάντικο γλυκό και ζεστό. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: ar-τουρμερόνη 50-60%, τουρμερόνη α 12-15%, β τουρμερόνη 15-17%, zingibereno 20-25%, ουσίες που του προσδίδουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Το πόσιμο αιθέριο έλαιο Turmeric της εταιρίας terpiniclabs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική αντιβακτηριακή, αντιπαρασιτική και αντιμυκητιασιακή δράση. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αεροφαγία, την δυσπεψία, τον μετεωρισμό και τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου, μειώνοντας την παραγωγή αερίων στον πεπτικό σωλήνα, καταπολεμά τους σκώληκες του εντέρου (οξύουροι), ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση των μυκητιάσεων και των μικροβιακών λοιμώξεων. Χώρα προέλευσης: Ινδία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Το αιθέριο έλαιο Turmeric συνδυάζεται πολύ καλά με: Γλυκάνισο, Tea tree, Θυμάρι linalool, Μάραθο και Δάφνη.
Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών μηνών της εγκυμοσύνης. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα είναι πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό (δερμοκαυστικό). Να το χρησιμοποιείτε πάντα αραιωμένο.

Συνιστώμενο μείγμα για εντερικά παράσιτα: Μια σταγόνα κάθε αιθέριου ελαίου από τα εξής: Κουρκουμάς, Θυμάρι, Thuja και Ajowan σε ένα κύβο ζάχαρης μία φορά την ημέρα

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

10ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Terpenic Labs
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9540
Περιεκτικότητα (ml). 10
Κωδικός κατασκευαστή 5045
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Terpenic Labs Curcuma (Turmeric) edible essential oil 10ml - Κουρκουμάς Πόσιμο έλαιο
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved