ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Lamberts Vitamin E 250iu (168mg) 100.caps - Φυσική μορφή Βιταμίνης Ε

Ειδική Τιμή 25,80 € Κανονική Τιμή 31,80 €
Σε απόθεμα
SKU
9511
Lamberts Vitamin E 250iu (168mg) 100.caps - Φυσική μορφή Βιταμίνης Ε

Οι τοκοφερόλες (tocopherols) αποτελούν μια ομάδα λιποδιαλυτών χημικών ενώσεων παρόμοιας χημικής δομής (ομόλογες ενώσεις) με έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Παρουσιάζουν πολλαπλές φυσιολογικές δράσεις και η πρόσληψη από τον ανθρώπινο οργανισμό σε μικρές ποσότητες μέσω της τροφής είναι απαραίτητη. Συλλογικά οι τοκοφερόλες είναι γνωστές ως βιταμίνη Ε και συναντώνται σε φυτικά έλαια και γενικά σε φυτικής προέλευσης τροφές. Οι τοκοφερόλες διακρίνονται με τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου σε : α, β, γ, δ, ε, ζ και η. Η σημαντικότερη εξ αυτών είναι η α τοκοφερόλη (d-alpha-tocopherol), καθώς χαρακτηρίζεται από καλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα και με αυτή την μορφή έχει διεξαχθεί η πλειονότητα των κλινικών μελετών. Η βιταμίνη Ε αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιταμίνες καθώς συμβάλλει* στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 

Η VIT-E 250iu της Lamberts:

• παρέχει 250iu φυσικής προελεύσεως Βιταμίνη Ε καθώς παράγεται από τους σπόρους του ηλιοτρόπιου (φυσική βιταμίνη Ε) υπό την μορφή ‘d’-alpha tocopherol που είναι η πλέον συγγενής με την βιταμίνη Ε που λαμβάνεται από τις τροφές,

• είναι σε μορφή εντεροδιαλυτής κάψουλας για να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή απορρόφηση από το έντερο με την έκκριση της χολής

• όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts, παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP). 

* (ΕΕ) αριθ. 432/2012

 Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 47122/12.06.2013.Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling, Agent: Carageenan), Sunflower Seed Oil.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Διατροφικές πληροφορίεςAνά κάψουλα
Βιταμίνη E (φυσική μορφή ‘d’-alpha tocopherol) 168mg (250iu)
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Δοσολογία: 1 με 2 κάψουλες ημερησίως.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Πάσχοντες από αρτηριακή υπέρταση θα πρέπει αρχικά να λαμβάνουν βιταμίνη Ε με μικρή περιεκτικότητα σε iu και κατόπιν να αυξάνουν σταδιακά τις iu, πάντοτε με τη σύμφωνη του γιατρού. Άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή ασπιρίνη θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό για τη συμπληρωματική λήψη Βιταμίνης Ε.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

100 soft caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Lamberts
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9511
ean13 5055148400033
Κωδικός κατασκευαστή 8707-100
Κάψουλες 100
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Lamberts Vitamin E 250iu (168mg) 100.caps - Φυσική μορφή Βιταμίνης Ε
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved