ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Pierre Fabre Elgydium Oral solution for smalto protection 500ml - βοηθάει στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών

Ειδική Τιμή 8,82 € Κανονική Τιμή 10,38 €
Εξαντλημένο
SKU
9380
Pierre Fabre Elgydium Oral solution for smalto protection 500ml - βοηθάει στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών

Το ELGYDIUM ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΜΑΛΤΟΥ είναι ένα διάλυμα για στοματικές πλύσεις έτοιμο προς χρήση που βοηθάει στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. Συνιστάται να χρησιμοποιείται συμπληρωματικά του βουρτσίσματος, για στοματική υγιεινή σε περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσει η οδοντόβουρτσα (μεσοδόντια διαστήματα, αυχένες των δοντιών και κάτω από ορθοδοντικούς μηχανισμούς).

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Μετά το βούρτσισμα, κάντε στοματικές πλύσεις για 30 δευτερόλεπτα με 10 ml μη αραιωμένου διαλύματος. Φτύστε χωρίς να ξεπλύνετε το στόμα. Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 6 ετών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Εντάξτε το ELGYDIUM ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΜΑΛΤΟΥ στην καθημερινή σας ρουτίνα στοματικής υγιεινής για να εμποδίσετε την ανάπτυξη τερηδόνας. Αυτό το διάλυμα για στοματικές πλύσεις παρατείνει το αποτέλεσμα του βουρτσίσματος με μια οδοντόπαστα, όπως η ELGYDIUM Προστασία από Τερηδόνα. Η γεύση μέντας κρατάει την αναπνοή σας δροσερή.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Fluorinol® (υδροφθορική νικομεθανόλη, 250 ppm ιόντων φθορίου, κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Γαλλικός αριθμός ευρεσιτεχνίας 75. 23715),

  • Δεσμεύεται στο σμάλτο για να συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση, την ενδυνάμωση και την προστασία των δοντιών.

Σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη)

  • Φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο. 

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Η υδροφθορική νικομεθανόλη (Fluorinol®) συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση και την προστασία του σμάλτου των δοντιών. Βοηθάει το σμάλτο να δεσμεύσει πέντε φορές περισσότερο φθόριο, από το πρώτο κιόλας λεπτό επαφής, σε σύγκριση με το ανόργανο φθόριο (1). Αυτό το φθόριο συμβάλλει στην επαναμεταλλικοποίηση του σμάλτου κάνοντάς το πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις οξέων που προκαλούν τερηδόνα.
  • Η σιλιγλυκόλη (PEG-12 διμεθικόνη) είναι ένας φιλμογενής παράγοντας που ενισχύει τη δέσμευση φθορίου από το σμάλτο (2).

(1)L.Jung et Al. The role of nicomethanol in the transport of fluoride ions to promote tooth decay prevention. (in vitro test)
(2) Lacout et Al. Effects of film-forming agents on the fluoridation of apatite analogous to dental enamel. (in vitro test)

Φιάλη 500 ml με δοσιμετρικό καπάκι.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Pierre Fabre Oral Care
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9380
ean13 3577056015144
Περιεκτικότητα (ml). 500
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Pierre Fabre Elgydium Oral solution for smalto protection 500ml - βοηθάει στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved