ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Bioaroma Anti Lice protection lotion 100ml - Λοσιόν για πρόληψη από τις ψείρες

14,99 €
Σε απόθεμα
SKU
9267
Bioaroma Anti Lice protection lotion 100ml - Λοσιόν για πρόληψη από τις ψείρες
Η BioAroma είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Διαθέτει δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήρα για την παραγωγή αιθέριων ελαίων, εργαστήριο 100% χειροποίητων φυτικών καλλυντικών καθώς και επισκέψιμο μουσείο και κήπο βοτάνων. Στο Sensities μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια, λάδια βάσεις, κηραλοιφές, και 100% φυτικά καλλυντικά της Bioaroma.

Η Φυσική Παιδική λοσιόν για προστασία από τις ψείρες, με έλαια τεϊόδεντρου, κανέλας και ευκαλύπτου είναι η κατάλληλη, 100% φυσική, καθημερινή περιποίηση, για να απομακρύνετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες από τα μαλλιά των παιδιών. Είναι ιδανική για το σχολείο και την κατασκήνωση. Αν υπάρχει ήδη το πρόβλημα, ψεκάστε αρκετή ποσότητα στις ρίζες, μετά το λούσιμο, και αφήστε να δράσει για 10 λεπτά.

Προληπτική χρήση:
Ψεκάστε καθημερινά σε στεγνά μαλλιά και χτενίστε ως συνήθως. Δεν λαδώνει τα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Αφήνει ένα διακριτικό και ευχάριστο άρωμα στα μαλλιά.

Οι θησαυροί της κρητικής γης είναι η βάση όλων των προϊόντων της Bioaroma. Τα ιερότερα προϊόντα των Μινωιτών ήταν ο δίκταμος μέσα σε ελαιόλαδο το οποίο προσέφεραν στους θεούς τους καθώς και η ρητίνη, αλάδανος, που την χρησιμοποιούσαν στις κρέμες τους και την έκαιγαν ως θυμίαμα. Αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών τα χρησιμοποιήσαμε σαν βάση σε όλα μας τα προϊόντα. Ο δίκταμος, ο οποίος βρίσκεται μόνο στην Κρήτη, είναι ο βασιλιάς των κρητικών βοτάνων με πολλές θεραπευτικές, επουλωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, καθώς και τονωτική, αντισηπτική και αντισπασμωδική δράση.

Η ρητίνη Αλάδανος ή Λάβδανο εξάγεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα με ένα μοναδικό τρόπο στο νησί της Κρήτης. Αυτό γίνεται κάθε καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν το φυτό εκκρίνει σαν δάκρυ τη ρητίνη, η οποία συλλέγεται με ειδικές δερμάτινες λωρίδες. Το λάβδανο είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως για τις συσφιγκτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες. Το άρωμά του είναι εξαιρετικά πλούσιο και δυνατό και το χρησιμοποιούμε επίσης για προστασία, δύναμη και πνευματική εξέλιξη.

100ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Bio aroma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9267
Περιεκτικότητα (ml). 100
Κωδικός κατασκευαστή 4218
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Bioaroma Anti Lice protection lotion 100ml - Λοσιόν για πρόληψη από τις ψείρες
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved