ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Green tea powder for cosmetic use 100gr - Τσάι Πράσινο Σκόνη για καλλυντική χρήση

6,00 €
Εξαντλημένο
SKU
9251
Ethereal Nature Green tea powder for cosmetic use 100gr - Τσάι Πράσινο Σκόνη για καλλυντική χρήση
To Πράσινο Τσάϊ προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Camellia sinensis. Ιστορικά, η χρήση του εντοπίζεται για πρώτη φορά στη Κίνα - όπου και καταναλώνεται για περισσότερα από 4.000 χρόνια (και από την οποία προέρχεται σήμερα το 81,0% της παγκόσμιας παραγωγής). Έχει συνδεθεί στενά με τη κουλτούρα και με τις συνήθειες πολλών Ασιατικών λαών, ενώ στη Δύση έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των Η.Π.Α. το 2007, η περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή (αντιοξειδοτικών) μίας ποσότητας πράσινου τσαγιού είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε ανάλογη ποσότητα "παραδοσιακών" προϊόντων - όπως είναι οι χυμοί φρούτων και λαχανικών και το κρασί. Η περιεκτικότητα του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού σε αντιοξειδοτικά, είναι έως και 20 φορές μεγαλύτερη από εκείνη της βιταμίνης C.

Όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, το πράσινο τσάϊ φαίνεται να έχει πάρα πολλές θετικές επιδράσεις. Μεταξύ τους, οι πιο σημαντικές είναι η αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας, η βελτίωση της ελαστικότητας της, ο περιορισμός των δερματοπαθειών και η καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών (free radicals) που ευθύνονται για το 90% των "σημαδιών γήρανσης".

To πράσινο τσάϊ σε σκόνη που προσφέρεται από την Ethereal Nature, αποτελεί σημαντικό συστατικό premium καλλυντικών και σαπουνιών και είναι αποκλειστίκα για καλλυντική χρήση. Είναι 100% καθαρό πράσινο τσάι και δεν περιέχει χημικά συστατικά.

100gr.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9251
Βάρος 0,100 kg
Κωδικός κατασκευαστή 2418
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Green tea powder for cosmetic use 100gr - Τσάι Πράσινο Σκόνη για καλλυντική χρήση
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved