ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Erbenobili Colestvin for cholesterol reduction 60.tbs - Φυσικό συμπλήρωμα για τη μείωση της χοληστερόλης

Βαθμολογία:
100 % of 100
22,50 €
Σε απόθεμα
SKU
9188
Erbenobili Colestvin for cholesterol reduction 60.tbs - Φυσικό συμπλήρωμα για τη μείωση της χοληστερόλης
Συμπλήρωμα διατροφής από φυτικά εκχυλίσματα αγκινάρας και γκουγκούλης για την προώθηση του μεταβολισμού των λιπιδίων, με πικραλίδα και γαϊδουράγκαθο για την υποστήριξη των λειτουργιών καθαρισμού του σώματος. Η παρουσία του Monacolin K στο κόκκινο ρύζι συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

Συστατικά: Ξηρά εκχυλίσματα: ερυθρού ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση (Monascus Purpureus) τιτλοδοτημένο σε 1,5% σε φύλλα μονοκολίνης Κ, αγκινάρας (Cynara scolymus L.), ρητίνη Guggul (Commiphora mukul Hook), γαϊδουράγκαθο (Silybum marianum (L.) Gaertn ) φρούτα π.χ. διογκωτικός παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Dandelion (Taraxacum officinale (L.) Weber ex FHWigg.) ρίζα π.χ., ινοσιτόλη, άρωμα δεντρολίβανου, Policosanols, αντι-συσσωματικοί παράγοντες: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου. Νικοτινικό οξύ. Ενεργοποίηση συστατικών σύμφωνα με τη μεθοδολογία Spagyric. Πώς να χρησιμοποιήσετε: 4 δισκία την ημέρα, 2 μετά το μεσημεριανό και 2 μετά το δείπνο. Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ημερήσια πρόσληψη 10 mg μονοκολίνης Κ από παρασκευάσματα ζυμωμένου κόκκινου ρυζιού.
Προειδοποιήσεις: Αντενδείκνυται σε περίπτωση βεβαιωμένης υπερευαισθησίας σε ένα από τα συστατικά. Για τη χρήση του προϊόντος προτείνουμε τη γνώμη του γιατρού. Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και σε περίπτωση θεραπείας με φάρμακα που μειώνουν τα λιπίδια. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

60 tbs.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Erbenobili
Ταμπλέτες 60
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9188
ean13 8033831001535
Κωδικός κατασκευαστή 923386775
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Erbenobili Colestvin for cholesterol reduction 60.tbs - Φυσικό συμπλήρωμα για τη μείωση της χοληστερόλης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved