ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 25ml - συστατικά ιδανικά για την καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος

Ειδική Τιμή 21,04 € Κανονική Τιμή 24,75 €
Σε απόθεμα
SKU
9139
BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 25ml - συστατικά ιδανικά για την καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος
Vitamin C Daily oral spray

Το Vitamin C oral spray Better You αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμίνης C από κεράσι acerola, βιταμίνης Β2 και σεληνίου, συστατικά ιδανικά για την καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Κάθε δόση (4 ψεκασμοί) παρέχει 100 mg βέλτιστα απορροφήσιμης βιταμίνης C που με τη μορφή μικρο-σταγονιδίων, διαπερνά το πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, παρέχοντας τα θρεπτικά συστατικά κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος. 

Η ριβοφλαβίνη (Β2) συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη διατήρηση υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην επούλωση των πληγών.

Η βιταμίνη C, το σελήνιο και η ριβοφλαβίνη συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση.

Η ιδανική εναλλακτική λύση απέναντι στα δισκία, στις αναβράζουσες μορφές και στις κάψουλες.

Φυσική γεύση κερασιού και βατόμουρου. 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 104586/15-10-2020. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;

Σε επίπεδο απορρόφησης η πιο υψηλή απορρόφηση βιταμίνης C (70% – 90%) επιτυγχάνεται σε ποσότητες πρόσληψης 30 mg - 180 mg ημερησίως. Η απορρόφηση σε δόσεις βιταμίνης C 1 γρ. και άνω πέφτει κάτω από 50%.

Σε επίπεδο αξιοποίησης από τον οργανισμό, δόσεις βιταμίνης C 100 – 200 mg οδηγούν σε κορεσμό των κυττάρων από τη βιταμίνη  C, συνεπώς μεγαλύτερες δόσεις των 200 mg οδηγούν σε απειροελάχιστη αύξηση της βιταμίνης C του πλάσματος.

Με το Vitamin C oral spray Better You λαμβάνετε ιδανικά ποσά βιταμίνης C και παράλληλα λόγω της μορφής του στοματικού σπρέι αποφεύγετε κάθε γαστρική δυσφορία που συνοδεύει τα κλασικά συμπληρώματα διατροφής βιταμίνης C σε μορφή χαπιών, καψουλών και αναβραζόντων δισκίων.

Οδηγίες

Κατάλληλο για

  • Ενήλικες
  • Παιδιά ηλικίας 1 ετών και άνω
  • Χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού
  • Χορτοφάγους
  • Vegans
  • Άτομα που ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη 

Δοσολογία

Συνιστώνται 4 ψεκασμοί ανεξαρτήτως λήψης φαγητού ημερησίως (όλοι μαζί ή από δυο πρωί – βράδυ) ή διαφορετικά όπως έχει προτείνει ο ειδικός. Οι ψεκασμοί να γίνονται είτε στο εσωτερικό του μάγουλου είτε υπογλωσσίως. Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα πριν καταπιείτε, προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά πιέστε την αντλία 3 φορές για να έρθει πάνω το προϊόν. Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 6 μήνες. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.

1-5 ετών: συστήνεται 1 ψεκασμός την ημέρα

6-12 ετών: συστήνονται 2 ψεκασμοί την ημέρα

13 ετών και άνω: συστήνονται 4 ψεκασμοί την ημέρα 

Προειδοποιήσεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση - η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση. 

Πόσο καιρό διαρκεί το σπρέι;

Το Vitamin C oral spray Better You παρέχει 128 ψεκασμoύς στη φιάλη. Επομένως, αν πραγματοποιείτε 4 ψεκασμούς καθημερινά, αναμένεται να διαρκέσει για 32 ημέρες.

Συστατικά

Νερό, ξυλιτόλη, ασκορβικό ασβέστιο (βιταμίνη C), εκχύλισμα κερασιού acerola, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), βιταμίνη Β2, συντηρητικό (σορβικό κάλιο), εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, φυσική γεύση (κεράσι και βατόμουρο), σεληνικό νάτριο.

*Χωρίς φοινικέλαιο και παράγωγα του (POFCAP) 

Κάθε ημερήσια δόση (4 ψεκασμοί) περιέχει:    

Βιταμίνη C - 100 mg, 125% της ΣΗΔ

Ριβοφλαβίνη  (Βιταμίνη B2) - 1.4 mg, 100% της ΣΗΔ

Σελήνιο - 55 μg, 100% της ΣΗΔ

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού - 0.5 mg  

25ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής BetterYou
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9139
ean13 96195062
Περιεκτικότητα (ml). 25
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 25ml - συστατικά ιδανικά για την καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved