ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Veet Body & Chest Hair Removal Cream for Sensitive Skin 200ml - Κρέμα αποτρίχωσης για τον άνδρα με ευαίσθητη επιδερμίδα

Ειδική Τιμή 8,32 € Κανονική Τιμή 9,79 €
Σε απόθεμα
SKU
8977
Veet Body & Chest Hair Removal Cream for Sensitive Skin  200ml - Κρέμα αποτρίχωσης για τον άνδρα με ευαίσθητη επιδερμίδα
Περιγραφή προϊόντος
Ζήστε το απαλό δέρμα με την κρέμα αφαίρεσης μαλλιών Veet Men με τεχνολογία Silk & Fresh ™. Κατά την αφαίρεση των μαλλιών, το Veet όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα για έως και 24 ώρες, αλλά η τεχνολογία αρωμάτων του έχει σχεδιαστεί επίσης για να διασφαλίζει ότι δεν θα παραμείνει κακοσμία.

Τρόπος χρήσης
Πριν από τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις συσκευασίας. Κάποιος πρέπει να βοηθήσει όταν αφαιρείτε τα μαλλιά από δύσκολες περιοχές όπως η πλάτη. Το δέρμα πρέπει να είναι στεγνό και καθαρό.

Αφαιρέστε το βύσμα από την αντλία και γυρίστε για ξεκλείδωμα. Αντλήστε την κρέμα Veet πάνω στη σπάτουλα ή στο χέρι σας και απλώστε ομοιόμορφα για να καλύψετε πλήρως τα μαλλιά που θέλετε να αφαιρέσετε, αλλά μην τρίβετε. Και μην ξεχάσετε να πλύνετε καμία κρέμα από τα χέρια σας.
Αφήστε την κρέμα στο δέρμα σας για 5 λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα για να αφαιρέσετε απαλά μια μικρή περιοχή κρέμας. Εάν τα μαλλιά ξεκολλήσουν εύκολα, χρησιμοποιήστε το φαρδύτερο ή στενότερο άκρο της σπάτουλας, ανάλογα με το μέρος του σώματος, για να αφαιρέσετε τα υπόλοιπα. Εάν τα μαλλιά σας είναι πιο πεισματάρης, μπορείτε να αφήσετε την κρέμα για έως και 10 λεπτά συνολικά - αλλά μην την αφήσετε πλέον.
Ξεπλύνετε καλά το δέρμα σας με νερό για να αφαιρέσετε εντελώς την κρέμα και μετά στεγνώστε.
Συστατικά
Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Thioglycolate Potassium, Hydroxide Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, Parfum, Polyethylene, Sodium Gluconate, Panax Ginseng Root Extract.

200ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Veet
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8977
ean13 5201347172855
Περιεκτικότητα (ml). 200
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Veet Body & Chest Hair Removal Cream for Sensitive Skin 200ml - Κρέμα αποτρίχωσης για τον άνδρα με ευαίσθητη επιδερμίδα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved