ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Vivo Verde Spirulina & Hippophaes 400mg 120.caps - Συνδυασμός δυο υπερτροφών που δημιούργησαν ένα δυναμίτη υγείας

Ειδική Τιμή 23,80 € Κανονική Τιμή 28,00 €
Σε απόθεμα
SKU
8647
Vivo Verde Spirulina & Hippophaes 400mg 120.caps - Συνδυασμός δυο υπερτροφών που δημιούργησαν ένα δυναμίτη υγείας

Συνδυασμός δυο υπερτροφών που δημιούργησαν ένα δυναμίτη υγείας: σπιρουλίνα & ιπποφαές.

Το ιπποφαές οφείλει το όνομά του στα στρατεύματα του μεγάλου Αλεξάνδρου, που παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν περισσότερη δύναμη, ενώ το τρίχωμά τους δυνάμωνε και γινόταν πιο λαμπερό. Το ονόμασαν Ιπποφαές, που σημαίνει φωτεινό, λαμπερό άλογο (ίππος: άλογο, φάος: φως, λάμψη).

Το Ιπποφαές περιέχει 190 πολύτιμες ουσίες και ένα μοναδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών.

Το προϊόν περιέχει μικροφύκη σπιρουλίνας (spirulina) βιολογικής υδροκαλλιέργειας.

Η σπιρουλίνα είναι ένα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη άλγος / μικροφύκη. Φημίζεται διότι περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, περιέχει περίπου 65% πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, λίπη και διαιτητικές ίνες. Επίσης, περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6, Β12- ιδιαιτέρως σημαντική βιταμίνη για τους χορτοφάγους), βιταμίνη Ε, φυλλικό οξύ, άλλες βιταμίνες, καροτενοειδή, γ-λινολενικό οξύ, ιχνοστοιχεία και μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός, όπως σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο και το ιχνοστοιχείο σελήνιο.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χάρη στα 8 απαραίτητα αμινοξέα και στα άλλα 9 αμινοξέα που περιέχει σε σωστές αναλογίες.

To προϊόν περιέχει επίσης, σκόνη από φρούτα δένδρου ιπποφαές/sea-buckthorn (Hippophae rhamnoides).

Τα φρούτα ιπποφαές περιέχουν σημαντικές ποσότητες σε ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, όπως βιταμίνη C, βιταμίνη Ε (μίγμα τοκοφερολών), καροτενοειδή (β-καροτένιο, λυκοπένιο, ζεαξανθίνη) και φλαβονοειδή. Τα φρούτα ιπποφαές περιέχουν επίσης σημαντική ποσότητα ουσιωδών πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που ανήκουν κυρίως στην κατηγορία των ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρών οξέων, λινολεϊκό οξύ, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των πολυακόρεστων ωμέγα-6 λιπαρών οξέων και παίζει βασικό ρόλο στην σύνθεση της δομής της κυτταρικής μεμβράνης και στον σχηματισμό των προσταγλανδινών, ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9 λιπαρά οξέα) και μικρή ποσότητα παλμιτελαϊκού οξέος, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των ωμέγα-7 λιπαρών οξέων.

Η σπιρουλίνα περιέχει βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, τη ζωτικότητα, την υγεία, ρυθμίζουν τις σωματικές λειτουργίες και αυξάνουν την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος.

Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, δεν υπάρχει κάποιο άλλο φυτικό προϊόν τόσο πλούσιο σε ποικιλία βιταμινών και ανόργανων στοιχείων όσο η σπιρουλίνα.

Περιέχει β-καροτένιο, ουσία η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α στον ανθρώπινο οργανισμό. Η βιταμίνη A αυξάνει την αντοχή του οργανισμού και βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια και τα μάτια σε βέλτιστη κατάσταση.

Η NASA χαρακτήρισε τη σπιρουλίνα «τροφή του μέλλοντος» και ο ΟΗΕ «ιδανική τροφή για την ανθρωπότητα», αφού με τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά και σε τόσο μεγάλες ποσότητες που τα περιέχει, αποτελεί πολύτιμη τροφή σε περιπτώσεις υποσιτισμού.

To ιπποφαές είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και άλλα συστατικά, όπως ωμέγα-3, ωμέγα-6, ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, με διατροφική και φυσιολογική επίδραση και ειδικότερα αντιοξειδωτική προστασία. Είναι βιβλιογραφικά γνωστό ότι τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα γενικά ελέγχουν το νευρικό, καρδιαγγειακό και αναπαραγωγικό σύστημα, την υγεία του δέρματος και άλλες βιολογικές λειτουργίες.

120 caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vivo Verde
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8647
Κάψουλες 120
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vivo Verde Spirulina & Hippophaes 400mg 120.caps - Συνδυασμός δυο υπερτροφών που δημιούργησαν ένα δυναμίτη υγείας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved