ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Hansaplast Wound care kit for kids 20g/20strips/100ml - Κιτ περιποίησης πληγών για παιδιά

Ειδική Τιμή 8,86 € Κανονική Τιμή 9,63 €
Σε απόθεμα
SKU
8613
Hansaplast Wound care kit for kids 20g/20strips/100ml - Κιτ περιποίησης πληγών για παιδιά
Τα τραύματα είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, είτε πρόκειται για ένα μικρό κόψιμο στο δάκτυλο, είτε για τραύματα που χρειάζονται ράμματα.
Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζουμε εάν αυτό που κάνουμε είναι το σωστό όταν περιποιούμαστε τα δικά μας τραύματα ή βοηθούμε άλλους. Ευτυχώς, η σωστή περιποίηση τραυμάτων δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη!
Η περιποίηση των περισσοτέρων τραυμάτων μπορεί εύκολα να γίνει στο σπίτι, ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και την περιοχή του τραύματος. Η καλή διαχείριση τραύματος περιλαμβάνει 3 βήματα.

Καθαρίστε:  Ο καθαρισμός της πληγής από βρωμιές και βακτήρια είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για τη βέλτιστη επούλωση. Για να αποτρέψετε τη μόλυνση της πληγής, ψεκάστε το Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών Hansaplast από απόσταση περίπου 10 εκ. σε όλη την περιοχή της πληγής. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Έπειτα, σκουπίστε απαλά την πληγή και τη γύρω περιοχή.
 
   Επουλώστε: Έπειτα, βοηθήστε την πληγή σας να επουλωθεί εύκολα, με ασφάλεια και με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης ουλών εφαρμόζοντας την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast σε τακτά χρονικά διαστήματα. H Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρές ανοιχτές πληγές και σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επούλωσης.

Προστατεύστε:  Έπειτα, είναι σημαντικό να προστατέψετε την πληγή από εξωτερικούς παράγοντες όπως βρωμιά και βακτήρια και να επιτραπεί η επούλωσή της χωρίς εμπόδια. Καλύψτε την πληγή σας με το επίθεμα Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αλλάζτε το επίθεμα ή τη γάζα καθημερινά εκτός και αν σας έχει συμβουλεύσει διαφορετικά ο γιατρός σας.

1.Πώς λειτουργεί η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast; Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast συμβάλλει στην επούλωση μικρών επιφανειακών πληγών, όπως κοψίματα, εκδορές, γδαρσίματα, πρώτου και δευτέρου βαθμού μικρότερα εγκαύματα δημιουργώντας ένα αεροδιαπερατό προστατευτικό φιλμ που εμποδίζει την πληγή να ξηραθεί. Αυτό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες υγρασίας  για την επούλωση της πληγής, που βοηθούν τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος και μειώνει το ρίσκο εμφάνισης ουλών.
 
2.Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast περιέχει ζωικά παράγωγα;
Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ζωικά παράγωγα - είναι vegan.

3.Πώς να χρησιμοποιήσω την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast;
Απλώστε προσεκτικά μία λεπτή στρώση Κρέμας Επούλωσης Πληγών Hansaplast μία με δύο φορές την ημέρα. Βεβαιωθείτε πως το στόμιο του σωληνάριου δεν έρχεται σε επαφή με την πληγή σας ή άλλες επιφάνειες. Επαναλάβετε τακτικά μέχρι να ολοκληρωθεί η επούλωση της πληγής. Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επούλωσης. Αν το κρίνετε απαραίτητο, καλύψτε την πληγή με ένα επίθεμα Hansaplast, έναν επίδεσμο ή μία γάζα. Αλλάζετε καθημερινά, αν ο γιατρός σας δε συστηνει κάτι διαφορετικό.  

4.Μπορεί η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με επιθέματα που περιέχουν ιόντα αργύρου;
Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast δεν προορίζεται για χρήση μαζί με προϊόντα που περιέχουν ενεργά συστατικά όπως τα επιθέματα Hansaplast με άργυρο. Οι κρέμες και οι αλοιφές δημιουργούν ένα φιλμ ανάμεσα στο επίθεμα και την πληγή, που εμποδίζει τα ιόντα του αργύρου να εισέλθουν στην πληγή. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την αποδοτικότητα του προϊόντος.

5.Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Σπρέυ Kαθαρισμού Πληγών Hansaplast πριν να εφαρμόσω την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast;
Ναι. Το Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών Hansaplast είναι κατάλληλο για χρήση πριν την εφαρμογή της Κρέμας Επούλωσης Πληγών Hansaplast. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών Hansaplast, επισκεφθείτε το hansaplast.gr.  

6.Τι πρέπει να κάνω αν η πληγή μου εμφανίζει σημάδια μόλυνσης;
Σε περιπτώσεις μεγαλύτερων πληγών με υψηλού βαθμού εξίδρωμα ή σημάδια μόλυνσης, συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Η ιατρική συμβουλή είναι επίσης απαραίτητη αν στην πληγή εμφανιστεί κοκκινίλα, νιώσετε πρήξιμο ή πόνο, το τραύμα χειροτερεύει ή η διαδικασία επούλωσης της πληγής δεν ξεκινά μέσα σε αρκετές μέρες. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 7.Για πόσο διάστημα μπορεί η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast να αποθηκευθεί μετά το άνοιγμά της;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast μέχρι και 6 μήνες μετά το άνοιγμά της.

8.Μπορεί η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast να χρησιμοποιηθεί σε μωρά και παιδιά;
Ναι. Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast είναι κατάλληλη για χρήση σε μωρά και παιδιά.

Για λεπτομερείς οδηγίες χρήσης συμβουλευτείτε το φυλλάδιο πληροφοριών ασθενών.

20g/20strips/100ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Hansaplast
Τεμάχια 1 kit (20gr/20 strips/100ml) , 1 κιτ (20gr/20 strips/100ml)
Κωδικός site 8613
ean13 5201178038184
Κωδικός κατασκευαστή 48750
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Hansaplast Wound care kit for kids 20g/20strips/100ml - Κιτ περιποίησης πληγών για παιδιά
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved