ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Aloe+ Colors Just Natural colors body lotion 150ml - Γαλάκτωμα Σώματος Just Natural

7,00 €
Σε απόθεμα
SKU
8159
Aloe+ Colors Just Natural colors body lotion 150ml - Γαλάκτωμα Σώματος Just Natural
Το ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος Just Natural της καινοτόμου σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδάτωση και θρέψη, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Η σύνθεσή του πλούσια σε βιταμίνες και μαλακτικά συστατικά, επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος, διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από κοκκινίλες και ερεθισμούς και χαρίζει μεταξένια υφή, απαλότητα και ένα σαγηνευτικό άρωμα φρεσκάδας στο δέρμα σας.

Λεπτόρρευστο και απαλό, το γαλάκτωμα Just Natural απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας. Ιδανικό για χρήση σε αγκώνες και πόδια καθώς και μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Το μοναδικό του άρωμα θα σας παρασύρει σε ένα μεθυστικό ταξίδι σπιτικού spa!

Το Γαλάκτωμα Σώματος Just Natural διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, η οποία έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα και το κατεστραμμένο δέρμα. Το έλαιο αβοκάντο, το ελαιόλαδο και το λάδι από δαμάσκηνο, συστατικά πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν σε βάθος και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ απαλύνουν και αναζωογονούν ακόμα και τις πιο ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από το Body Lotion Just Natural σε καθαρό δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.

150ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Aloe+ Colors
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8159
Περιεκτικότητα (ml). 150
Κωδικός κατασκευαστή 13201
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Aloe+ Colors Just Natural colors body lotion 150ml - Γαλάκτωμα Σώματος Just Natural
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved