ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Stratpharma Stratacel for the repair of damaged or compromised skin 10gr - για την επιδιόρθωση δέρματος που έχει υποστεί βλάβη

Ειδική Τιμή 42,93 € Κανονική Τιμή 50,50 €
Σε απόθεμα
SKU
8075
Stratpharma Stratacel for the repair of damaged or compromised skin 10gr - για την επιδιόρθωση δέρματος που έχει υποστεί βλάβη
|Το Stratacel είναι ένα εύκαμπτο επίδεσμο τραύματος ειδικά σχεδιασμένο για την επιδιόρθωση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη ή έχει υποστεί ζημιά μετά από διαδικασίες επανεμφάνισης, όπως δερματική εκτριβή, επανάκλαση με λέιζερ και χημικές φλούδες.
Το Stratacel έχει σχεδιαστεί για εκείνες τις περιοχές του δέρματος που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες. Κατάλληλο για ασθενείς που υποβάλλονται σε αισθητικές παρεμβάσεις στην περιοχή των περικαρβιδίων, στα χείλη ή στα ρουθούνια ή που έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Όταν χρησιμοποιείται ως κατευθυνόμενο, το Stratacel στεγνώνει για να σχηματίσει ένα προστατευτικό στρώμα που είναι διαπερατό από αέρια και αδιάβροχο, το οποίο ενυδατώνει και προστατεύει τα χαλασμένα σημεία του δέρματος και τις επιφανειακές πληγές από τη χημική και μικροβιακή εισβολή.

Το Stratacel μπορεί να εφαρμοστεί σε ανοιχτά τραύματα και περιοχές όπου έχει αμβλυνθεί η ακεραιότητα του δέρματος.
 

Προβλεπόμενη χρήση

Το Stratacel είναι ένας ημι-αποφρακτικός επίδεσμος πληγής που προορίζεται να καλύψει ένα τραύμα, για να παρέχει και να υποστηρίζει ένα περιβάλλον υγρού τραύματος και να επιτρέπει την ανταλλαγή αερίων όπως οξυγόνο και υδρατμούς μέσω της συσκευής.

Επειδή το Stratacel είναι ένα πήκτωμα, εφαρμόζεται εύκολα σε μεγάλες εκτεθειμένες επιφάνειες και σε περίγραμμα δέρματος, όπως το πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος. Το Stratacel μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς δευτερεύον προστατευτικό επίδεσμο.

Το Stratacel δημιουργεί ένα περιβάλλον υγρού τραύματος.
 

Το Stratacel αναπτύχθηκε για χρήση ως επίδεσμος τραυμάτων για την αποκατάσταση κατεστραμμένου ή κατεστραμμένου δέρματος μετά από διαδικασίες επέμβασης όπως:
 

Λέιζερ θεραπεία (ablative και non-ablative), συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης τατουάζ
Δερματική εκτριβή
Χημικές φλούδες 

Το Stratacel μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες συμπληρωματικές θεραπείες για τη βελτίωση των συνολικών αποτελεσμάτων. 

Το Stratacel δεν περιέχει αλκοόλες, παραμπένες ή αρώματα και είναι διαφανές και άοσμο. Το Stratacel είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

10gr.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Stratpharma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8075
ean13 7640140192741
Βάρος 0,010 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Stratpharma Stratacel for the repair of damaged or compromised skin 10gr - για την επιδιόρθωση δέρματος που έχει υποστεί βλάβη
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved