ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

OlivAloe Body butter for dry & cracked skin 200ml - Βούτυρο σώματος για πολύ ξηρό δέρμα

12,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7893
OlivAloe Body butter for dry & cracked skin 200ml - Βούτυρο σώματος για πολύ ξηρό δέρμα
Η εταιρεία Olivealoe διαθέτει καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και τη βιολογική αλόη. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητες της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη την χρησιμοποιούσαν για την φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.

Το συγκεκριμένο body butter της Olivealoe περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς, βιολογική αλόη, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και αλλαντοίνη. Επίσης περιέχει σημαντικούς ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες όπως φυτική γλυκερίνη, βούτυρο καριτέ, λάδι αβοκάντο ,βούτυρο κακάο, φοινικέλαιο και λάδι λιναρόσπορου, συστατικά που λειτουργούν επίσης ως αντιφλεγμονώδη και επουλωτικά. Ειδικά το βούτυρο καριτέ (Shea butter) είναι ένας ισχυρός αποτοξινωτικός φυσικός παράγοντας που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, καθαρίζει σε βάθος τα κύτταρα και προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους της ατμόσφαιρας ενισχύοντας την άμυνα του . Η συνδυασμένη δράση των φυσικών αυτών συστατικών, ενυδατώνει, μαλακώνει και αναζωογονεί το ταλαιπωρημένο δέρμα, αφήνοντας ένα απαλό άρωμα μαζί με μία ευχάριστη αίσθηση. Ουσιαστικά αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα, καθώς και το φυσικό απόθεμα της σε νερό και λιπίδια χαρίζοντας απαλότητα και ελαστικότητα που διαρκεί.

Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος της Olivaloe ενυδατώνει αποτελεσματικά τις ξηρές και σκασμένες επιδερμίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και αναδημιουργεί τα κύτταρα χάρη στην υψηλής συγκέντρωσης αλόη που περιέχει. Η χρήση της αφήνει την επιδερμίδα σας ιδιαίτερα λεία και απαλή, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και αποκαθιστώντας τα ζωτικά επίπεδα ενυδάτωσης ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς ή ηλιακά εγκαύματα. Απλώστε τη στο σώμα σας με ένα ελαφρύ μασάζ μετά το μπάνιο ή το ντους με έμφαση στους αγκώνες ,τα γόνατα και τις φτέρνες που χρειάζονται εντατική ενυδάτωση.

200ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής OlivAloe
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7893
Περιεκτικότητα (ml). 200
Κωδικός κατασκευαστή 2213
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:OlivAloe Body butter for dry & cracked skin 200ml - Βούτυρο σώματος για πολύ ξηρό δέρμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved