ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Snail Secretion 50ml - έκκριμα σαλιγκαριού

10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7884
Ethereal Nature Snail Secretion 50ml - έκκριμα σαλιγκαριού
Το Έκκριμα σαλιγκαριού Galeslime παράγεται σε ιταλικό αγρόκτημα με βιολογική πιστοποίηση, μέσω της χρήσης διέγερσης, χωρίς να βλάπτονται τα σαλιγκάρια.

Σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες το βιολογικό υγρό που εκκρίνει το σαλιγκάρι έχει σπάνιες φυσικές ιδιότητες που δεν συναντώνται εύκολα στη φύση. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αλλαντοϊνη, γλυκολικό οξύ και αντιοξειδωτικά, ουσίες που αποτελούν βασικά συστατικά των καλλυντικών σκευασμάτων, καθώς συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση της γήρανσης την άμεση ενυδάτωση και την εμφανή αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Επιπλέον, με τις ισχυρές αναπλαστικές του ιδιότητες αυξάνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων, βοηθώντας στην επούλωση τραυμάτων και στην αποκατάσταση πληγών του δέρματος, καθώς και στην καταπολέμηση της εφηβικής ακμής, αλλά και της ακμής των ενηλίκων, αλλά και στην αντιμετώπιση των πανάδων, των ηλικιακών κηλίδων, αλλά και του αποχρωματισμού της επιδερμίδας.

Επίσης, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά και να μειώνει το βάθος των χρόνιων ρυτίδων, ενώ απομονώνει τις ελεύθερες ρίζες που οξειδώνουν την επιδερμίδα, όταν το αντιοξειδωτικό οπλοστάσιο του ανθρώπου αποδυναμώνεται από το άγχος, τις τοξίνες και το πέρασμα της ηλικίας. Τέλος, παρουσιάζει πλούσιες ενυδατικές και κερατολυτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην επαναφορά της ελαστικότητας και της πλαστικότητας της επιδερμίδας.

Προϊόν Υδατοδιαλυτό
Χρήση: έως 5%

INCI Name: Snail Secretion Filtrate

50ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7884
Περιεκτικότητα (ml). 50
Κωδικός κατασκευαστή 6387
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Snail Secretion 50ml - έκκριμα σαλιγκαριού
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved