ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Neodermyl 10ml - Πεπτίδια χαλκού με αμινοξέα

30,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7881
Ethereal Nature Neodermyl 10ml - Πεπτίδια χαλκού με αμινοξέα

Το Neodermyl είναι ένα ενεργό συστατικό αντιγήρανσης, προϊόν εργαστηριακής έρευνας, αποτελούμενο από πεπτίδια χαλκού, καθώς και τα αμινοξέα, προλίνη και λυσίνη. Όταν διαχέεται στην επιδερμίδα, ενεργοποιεί τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης συμβάλλοντας άμεσα στην μείωση των ρυτίδων και στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Τα πεπτίδια χαλκού είναι μικροσκοπικά κλάσματα πρωτεϊνών με ισχυρό δεσμό προς τα ιόντα χαλκού. Βρίσκονται φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό και σύμφωνα με πολλές μελέτες, ρυθμίζουν την έκφραση ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπινων γονιδίων που εμπλέκονται στη διαδικασία γήρανσης, αντιστρέφοντάς την σε μια πιο υγιή κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, ενθαρρύνουν τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος να επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση και να αναπλάσουν τους ιστούς, ενώ συμβάλλουν και στη διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου, και ελαστίνης, ουσιών απαραίτητων για την προαγωγή μιας υγιούς και νεανικής επιδερμίδας. Επιπλέον, ενεργοποιούν τη διαδικασία επούλωσης των πληγών περιορίζοντας τον σχηματισμό ουλών, ενώ παράλληλα προσφέρουν σημαντική αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, προστατεύοντας το δέρμα από ερεθισμούς.
Η προλίνη είναι ένα αμινοξύ απαραίτητο για την αναδόμηση των ιστών και των μυών, καθώς και για τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, ενώ η λυσίνη συμμετέχει στη σύνθεση των πρωτεϊνών και συμβάλλει αποτελεσματικά στη δόμηση των ιστών και την επούλωση των πληγών.

Οι κρέμες προσώπου και ματιών με πεπτίδια χαλκού προκαλούν βελτίωση της χαλαρότητας του δέρματος, συμβάλλουν στη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και στην αύξηση της πυκνότητας και του πάχους του δέρματος.
Πρόσωπο νεανικό και σφριγηλό χωρίς τη χρήση βελόνας. Ορατά αποτελέσματα μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες.

Προϊόν Υδατοδιαλυτό
Δοσολογία: 0,1 – 2% στη τελική φάση του προϊόντος.
inci name: Glycerin, water, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate.

ΥΓ. Σύσταση για φύλαξη στο ψυγείο μετά το άνοιγμα του μπουκαλιού.

10ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7881
Περιεκτικότητα (ml). 10
Κωδικός κατασκευαστή 6385
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Neodermyl 10ml - Πεπτίδια χαλκού με αμινοξέα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved