ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Udo's Choice Super 8 Plus Microbiota 30.veg.caps - Για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και του συνδρόμου εντερικής διαπερατότητας

34,00 €
Εξαντλημένο
SKU
7834
Udo's Choice Super 8 Plus Microbiota 30.veg.caps - Για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και του συνδρόμου εντερικής διαπερατότητας

Για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και του συνδρόμου εντερικής διαπερότητας – 19 ετών και άνω.

 42 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια/κάψουλα (κατά το χρόνο παραγωγής25 δις (στην ημερομηνία λήξης)
 8 βακτηριακές καλλιέργειεςειδικά προορισμένες για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και Candida με μεγάλη συγκέντρωση L. Acidophilus

  • Βοηθούν στην άμυνα του οργανισμού κατά των μυκητιακών και βακτηριακών λοιμώξεων
  • Καταστέλλουν την ανάπτυξη μυκήτων που προκαλούν τις κολπικές – γυναικολογικές λοιμώξεις
  • Βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προσβάλλουν το ουροποιητικό σύστημα
  • Αντιμετωπίζουν το σύνδρομο της αυξημένης εντερικής διαπερατότητας –κοιλιοκάκη-(όταν τοξίνες, μακρομόρια, μικρόβια, άπεπτες τροφές και απόβλητα περνούν στην κυκλοφορία)
  • Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Χωρίς γλουτένη + Κατάλληλο για χορτοφάγους + Με βάση την επιστήμη-Ανεπεξέργαστο

Στο λεπτό έντερο και στις βλεννογόνους του ουροποιητικού και του γεννητικού μας συστήματος κατοικούν συγκεκριμένα είδη προβιοτικών καλλιεργειών. Το Super 8 Plus Microbiota  έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη φυσική μικροχλωρίδα  αυτών των περιοχών. Ο τρόπος ζωής και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το πεπτικό σύστημα, αλλά η προσθήκη προβιοτικών στο μείγμα διατροφής μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση των καλών βακτηρίων, διατηρώντας την ισορροπία με τα "κακά" βακτήρια και βοηθώντας φυσικά στη διατήρηση μιας υγιούς μικροχλωρίδας. Όλα τα Προβιοτικά της Flora είναι μοναδικά στον τρόπο που έχουν αναπτυχθεί ώστε να επιβιώνουν στο πεπτικό, να εγκαθίστανται και να δημιουργούν αποικίες στις βλεννογόνους, να είναι εντέλει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού. 

Η διατήρηση της υγείας του λεπτού εντέρου βασίζεται πρωταρχικά στην παρουσία φιλικών βακτηρίων. Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, τα σάκχαρα, το χλωριωμένο νερό, το stress και η λήψη αντιβιοτικών ευνοούν την υπερανάπτυξη παθογόνων μυκήτων (όπως το Candida albicans) δημιουργώντας πεπτικά προβλήματα, φουσκώματα, αέρια και αυξημένη εντερική διαπερατότητα. Αποικίζοντας και άλλα μέρη του σώματος, δημιουργούν κολπικές μολύνσεις, στοματίτιδες κ.ά.. Μπορούν επίσης να κάνουν συστηματικούς αποικισμούς και να προκαλέσουν αλλεργίες, αυτοάνοσες ασθένειες, προβλήματα συγκέντρωσης μνήμης και πολλά άλλα. Οι καλλιέργειες στο Super 8 Plus Microbiota έχουν επιλεγεί ειδικά ώστε να μειώσουν τον πολλαπλασιασμό των εχθρικών παθογόνων και να επαναφέρουν την υγεία στο λεπτό έντερο.

Το Ανώτατο Επίπεδο Ποιότητας στην Παρασκευή τους

Η διαδικασία παρασκευής είναι θεωρητικά απλή και ταυτόχρονα σύνθετη στην εφαρμογή της. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία των ειδικών επιστημόνων έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή της υψηλότερης δυνατής στανταρισμένης συγκέντρωσης προβιοτικών.

Καλλιέργεια & ζύμωση

Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται σε ένα ειδικό μέσο καλλιέργειας και αύξησης όγκου, μέχρι να μεταβούν στη ζύμωση. Η καλλιέργεια προβιοτικών που προκύπτει, από διαυγής γίνεται θολή λόγω της βακτηριακής αναπαραγωγής. 

Φιλτράρισμα

Μόλις η ζύμωση έχει ολοκληρωθεί, η καλλιέργεια συμπυκνώνεται για να μειωθεί σε όγκο και να προστατευτεί ζωντανή μέχρι την επόμενη περίπλοκη φάση επεξεργασίας, με την προσθήκη «κρυοπροστατευτικών». 

Λυοφιλοποίηση (αφυδάτωση σε συνθήκες κατάψυξης)

Η συμπυκνωμένη βακτηριακή καλλιέργεια καταψύχεται στους - 40oC. Έπειτα, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εξάχνωση, ο πάγος μετατρέπεται σε ατμό, παράγοντας μια συμπαγή κρούστα έτοιμη για κονιορτοποίηση (άλεσμα).

 

Κονιορτοποίηση

Στη συνέχεια η κρούστα αλέθεται προσεκτικά σε λεπτή πούδρα που περιέχει υψηλή βακτηριακή συγκέντρωση. Αυτή είναι πλέον η καθαρή καλλιέργεια. 

 

Ανάμειξη

Η καθαρή καλλιέργεια αναμειγνύεται με φυσικές συσσωματικές ουσίες για να καταστήσει δυνατή την επακόλουθη φάση της τοποθέτησης σε κάψουλες. 

Συσκευασία

Η Flora χρησιμοποιεί κάψουλες κατάλληλες για χορτοφάγους που, εξαιτίας της πολύ χαμηλής υγρασίας τους, επιμηκύνουν το χρόνο ζωής των ευαίσθητων στην υγρασία προβιοτικών. Αποκλειστικά γυάλινες σκούρες, ανακυκλώσιμες, μη-αντιδρώσες, κεχριμπαρένιες φιάλες διασφαλίζουν τη σταθερότητα και την ακεραιότητα του προϊόντος.

30 veg.caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Udo's Choice
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7834
ean13 061998019320
Κάψουλες 30 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Udo's Choice Super 8 Plus Microbiota 30.veg.caps - Για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και του συνδρόμου εντερικής διαπερατότητας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved