ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Prime Biosciences Delictase (Lactase) drops 15ml - ενδείκνυται σε βρέφη που υποφέρουν από κολικούς

Ειδική Τιμή 29,84 € Κανονική Τιμή 33,16 €
Σε απόθεμα
SKU
7828
Prime Biosciences Delictase (Lactase) drops 15ml - ενδείκνυται σε βρέφη που υποφέρουν από κολικούς

Η χρήση του Delictase® ενδείκνυται σε βρέφη που υποφέρουν από κολικούς. To Delictase® καταπολεμά με φυσικό τρόπο τα αίτια που προκαλούν τους βρεφικούς κολικούς βοηθώντας την σωστή χώνεψη της λακτόζης μέσω της διάσπασής της. Οι σταγόνες λακτάσης Delictase® προσφέρουν μία εξωγενή πηγή του ενζύμου λακτάσης, το οποίο είναι απαραίτητο για τη σωστή απορρόφηση και πέψη της λακτόζης. Κάποια από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Delictase® είναι τα εξής: 

  • Ασφαλές από τη γέννηση.
  • Έτοιμο προς χρήση. Δεν χρειάζεται προετοιμασία του γεύματος. Απλά ρίχνετε μερικές σταγόνες Delictase® (βλ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ) απευθείας στο στόμα του βρέφους ή στο βρεφικό μπουκάλι (μπιμπερό) και μπορείτε να θηλάσετε ή να ταΐσετε άμεσα.
  • Παρασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας του προϊόντος.
    Περιέχει υψηλά επίπεδα λακτάσης (>3.000 ALU* ακόμα και στη λήξη του προϊόντος).
  • Περιέχει υψηλά επίπεδα λακτάσης
  • Διατίθεται σε περισσότερες από 20 χώρες σε 4 Ηπείρους.
  • Περισσότερα από μισό εκατομμύριο χαρούμενα μωρά χωρίς κολικούς με τη χρήση του Delictase® (εκτίμηση 2008 - 2017).
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ:

ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΓΑΛΑΚΤΟΣ/ΓΕΥΜΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΣΤΑΓΟΝΩΝ/ΓΕΥΜΑ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΛΑΚΤΑΣΗΣ/ΓΕΥΜΑ
0 - 2 εβδ. 60 - 90 ml 6 σταγόνες 756 ALU*
3 - 4 εβδ. 120 ml 7 σταγόνες 882 ALU*
1 - 2 μην. 150 ml 10 σταγόνες 1260 ALU*
3 - 4 μην. 180 ml 11 σταγόνες 1386 ALU*

 *ALU: Acid Lactase Units/ Μονάδες οξέος λακτάσης

Η προσωρινή ή παροδική δυσανεξία στη λακτόζη είναι μία συνηθισμένη αιτία που προκαλεί κολικούς στα βρέφη. Η παροδική δυσανεξία στη λακτόζη προκαλείται όταν το πεπτικό σύστημα του μωρού δεν μπορεί να χωνέψει την λακτόζη, η οποία αποτελεί τον κύριο υδατάνθρακα που εμπεριέχεται στο μητρικό γάλα. Η παροδική δυσανεξία στη λακτόζη μπορεί να προκαλείται στα νεογνά από την ανεπαρκή παραγωγή του ενζύμου λακτάσης λόγω της “ανωριμότητας” του εντερικού τους συστήματος. Έτσι, τα μωρά που δεν μπορούν να παράγουν ενδογενώς επαρκή ποσότητα λακτάσης, δεν μπορούν ακολούθως να χωνέψουν πλήρως την ποσότητα της λακτόζης που προσλαμβάνεται με το γάλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μεγάλες ποσότητες σωματιδίων της λακτόζης να περνούν μέσα από μια εναλλακτική διαδικασία χώνεψης από την χλωρίδα του πεπτικού συστήματος, η οποία προκαλεί την παραγωγή υδρογόνου, διοξειδίου του άνθρακα και μεθανίου. Αυτά τα παράγωγα προκαλούν συμπτώματα όπως τυμπανισμό (πρησμένη κοιλιά), μετεωρισμό (ναυτία), σφιγμένο και ερεθισμένο στομάχι, γουργούρισμα των εντέρων, κοιλιακές κράμπες, κοιλιακό πόνο ή κολικούς καθώς και έκλυση αερίων. Επιπλέον, η λακτόζη που δεν έχει χωνευτεί και διασπαστεί πλήρως, προκαλεί οξέα στο στομάχι και αυξάνει το ωσμωτικό φορτίο με αποτέλεσμα συμπτώματα διάρροιας καθώς και άλλων εντερικών διαταραχών1.

Οι σταγόνες λακτάσης Delictase® καταπολεμούν με φυσικό τρόπο τα αίτια του βρεφικού κολικού προσφέροντας μία εξωγενή πηγή του ενζύμου λακτάσης, το οποίο είναι απαραίτητο για τη σωστή απορρόφηση και πέψη της λακτόζης.

Ωστόσο, εκτός από τις γαστρεντερικές επιπλοκές, το κλάμα, τις κράμπες και τον πόνο που νιώθουν τα βρέφη με κολικό, εξίσου σημαντικό είναι και το διατροφικό μέρος του προβλήματος το οποίο συχνά παραβλέπεται. Όταν δεν επιτυγχάνεται η πέψη της λακτόζης που περιέχεται στο γάλα, το μωρό στερείται δύο σημαντικά σάκχαρα, τη γλυκόζη και τη γαλακτόζη. Η γλυκόζη αποτελεί τη βασική πηγή ενέργειας για όλες τις λειτουργίες του σώματος, συμπεριλαμβανομένου της λειτουργίας και ανάπτυξης του εγκεφάλου. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η αδυναμία χώνεψης της λακτόζης έχει τόσο εμφανείς (κράμπες, πόνο και βρεφικό κολικό) όσο και μη εμφανείς επιπτώσεις (ανάπτυξη, διατροφή) στην ευεξία του μωρού. Ο κολικός που προκαλείται από ανεπαρκή παραγωγή λακτάσης πρέπει πάντοτε να αντιμετωπίζεται με στόχο τόσο την εξάλειψη της αιτίας του κολικού όσο και τη σωστή διατροφή του βρέφους.

Το Delictase® διασπά με φυσικό τρόπο την περιεκτικότητα λακτόζης στο γάλα βοηθώντας το μωρό να λάβει όλες τις θρεπτικές ουσίες που είναι απαραίτητες για την σωστή ανάπτυξή του.

Περίπου στην ηλικία των 4-5 μηνών, το μωρό πρέπει να μπορεί πλέον να παράγει αρκετή ποσότητα λακτάσης ενδογενώς ώστε να χωνεύει τη λακτόζη του γάλακτος. Αλλά ακόμη και μετά τη περίοδο διακοπής του θηλασμού, που ξεκινά περίπου τον 6ο μήνα, το γάλα παραμένει σημαντικό κομμάτι της διατροφής του μωρού και οι γονείς πρέπει να είναι ενήμεροι για το γεγονός ότι ενδέχεται να πάρει περισσότερο χρόνο στο μωρό για να παράγει επαρκή ποσότητα λακτάσης, με αποτέλεσμα την εμφάνιση κολικών και κατά την περίοδο αυτή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένα σημαντικό κομμάτι του ανθρώπινου πληθυσμού δεν μπορεί να χωνέψει τη λακτόζη. Περίπου το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού χάνει την δυνατότητα να χωνεύει τη λακτόζη σε κάποιο σημείο της ζωής του, ενώ άλλοι μπορούν να χωνεύουν τη λακτόζη στην ενηλικίωση2.

15ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Prime Biosciences
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7828
ean13 5600273461130
Περιεκτικότητα (ml). 15
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Prime Biosciences Delictase (Lactase) drops 15ml - ενδείκνυται σε βρέφη που υποφέρουν από κολικούς
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved