ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Sanofi Synvisc Hylan G-F 20 injections 3 x 2ml - για τη θεραπεία του πόνου στην οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ) του γόνατος

340,00 €
Εξαντλημένο
SKU
7692
Sanofi Synvisc Hylan G-F 20 injections 3 x 2ml - για τη θεραπεία του πόνου στην οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ) του γόνατος
Ενδειξη
Το Synvisc-One® (hylan G-F 20) ενδείκνυται σε ασθενείς που δεν ανταποκρίθηκαν επαρκώς σε συντηρητική μη φαρμακολογική θεραπεία και σε απλά αναλγητικά, π.χ. ακεταμινοφαίνη.

Σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας για το Synvisc-One
Προτού δοκιμάσετε το Synvisc-One, ενημερώστε τον γιατρό σας εάν έχετε παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση, όπως πρήξιμο στο πρόσωπο, γλώσσα ή λαιμό, δυσκολία στην αναπνοή, εξάνθημα, κνησμό ή κυψέλη στο SYNVISC ή σε άλλα προϊόντα που βασίζονται σε υαλουρονικόνη. Αλλεργικές αντιδράσεις, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να είναι δυνητικά σοβαρές, έχουν αναφερθεί κατά τη χρήση του Synvisc-One. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ασθενείς με μολυσμένη άρθρωση του γόνατος, ασθένεια του δέρματος ή λοίμωξη γύρω από την περιοχή όπου θα χορηγηθεί η ένεση και πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή όταν υπάρχει οίδημα των ποδιών λόγω προβλημάτων φλεβικής στάσης ή λεμφικής αποστράγγισης.

Το Synvisc-One προορίζεται μόνο για έγχυση στο γόνατο, που εκτελείται από γιατρό ή άλλο εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας. Το Synvisc-One δεν έχει δοκιμαστεί για να δείξει ανακούφιση από τον πόνο σε αρθρώσεις εκτός από το γόνατο. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε αλλεργικοί σε προϊόντα πουλιών - όπως φτερά, αυγά ή πουλερικά - ή εάν το πόδι σας είναι πρησμένο ή μολυσμένο.

Το Synvisc-One δεν έχει δοκιμαστεί σε παιδιά (ηλικίας ≤21 ετών), έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που θηλάζουν. Θα πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας εάν νομίζετε ότι είστε έγκυος ή αν θηλάζετε ένα παιδί.

Συζητήστε με το γιατρό σας προτού συνεχίσετε τις έντονες βαρειές δραστηριότητες μετά τη θεραπεία.

Οι παρενέργειες που εμφανίζονται μερικές φορές μετά το Synvisc-One περιλαμβάνουν (<2% το καθένα): πόνο, οίδημα, ζέστη, ερυθρότητα και / ή συσσώρευση υγρών στο ή γύρω από το γόνατο. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν εμφανίσετε ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη θεραπεία με το Synvisc-One.

3 σύριγγες x 2ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Sanofi
Τεμάχια 1 box (3 syringes) , 1 κουτί (3 σύριγγες)
Κωδικός site 7692
ean13 5205846823409
Περιεκτικότητα (ml). 3 x 2
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Sanofi Synvisc Hylan G-F 20 injections 3 x 2ml - για τη θεραπεία του πόνου στην οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ) του γόνατος
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved