ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

OlivAloe Body Lotion with Omega 3 & Omega 6 200ml - εικοσιτετράωρη ενυδάτωση σε ολόκληρο το σώμα

8,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7652
OlivAloe Body Lotion with Omega 3 & Omega 6 200ml - εικοσιτετράωρη ενυδάτωση σε ολόκληρο το σώμα
Η εταιρία OlivAloe με έδρα τα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βιολογικό λάδι ελιάς και βιολογική αλόη βέρα. Διαθέτει μία πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος, βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές, τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην εγχώρια αγορά αλλά και την προτίμηση πολλών ξένων επισκεπτών.

Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματός μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα, και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητές της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη τη χρησιμοποιούσαν για τη φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.

Η λοσιόν σώματος της Olivealoe περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη και αλλαντοίνη, συστατικά που ενυδατώνουν, ενώ παράλληλα απαλύνουν τυχόν ερεθισμούς της επιδερμίδας. Η καινοτομία του προϊόντος βρίσκεται στην προσθήκη φυτικών λιπαρών οξέων Ω3 και Ω6, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα και ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τα συνθέσει. Τα Ω3 και Ω6 προστατεύουν το δερματικό φραγμό που συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας και προσφέρουν εικοσιτετράωρη ενυδάτωση σε ολόκληρο το σώμα, ακόμα και στα πιο ξηρά δέρματα. Τα εκχυλίσματα από πράσινο τσάι βοηθούν στην αντιμετώπιση της φθοράς που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Η αλλαντοΐνη είναι ουσία γνωστή για τις επουλωτικές, καταπραϋντικές, μαλακτικές και ηρεμιστικές της ιδιότητες, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την φροντίδα και επανόρθωση της ευαίσθητης, ερεθισμένης και ξηρής επιδερμίδας. Η λοσιόν της Olivealoe είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος, δε δημιουργεί λιπαρότητα και αφήνει το δέρμα απαλό και βελούδινο.

Χρήση: Απλώστε αρκετή ποσότητα στις δύο παλάμες, ώστε το προϊόν να πάρει τη θερμοκρασία του σώματος 1-2 φορές την ημέρα. Κάνετε ελαφρό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

Το προϊόν δεν περιέχει βαζελίνη, παραφινέλαιο, προπυλαινo-γλυκόλη & paraben.

200ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής OlivAloe
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2526
ean13 5205827600326
Περιεκτικότητα (ml). 200
Κωδικός κατασκευαστή 7652
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:OlivAloe Body Lotion with Omega 3 & Omega 6 200ml - εικοσιτετράωρη ενυδάτωση σε ολόκληρο το σώμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved