ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Energy Veg for energy boost 90.veg.caps - ολοκληρωμένη σειρά φυσικών συστατικών που τονώνουν το σώμα

Ειδική Τιμή 34,69 € Κανονική Τιμή 49,55 €
Σε απόθεμα
SKU
7603
Now Energy Veg for energy boost 90.veg.caps - ολοκληρωμένη σειρά φυσικών συστατικών που τονώνουν το σώμα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Metabolic Energy and Adrenal Support

Η φόρμουλα Energy της NOW συνδυάζει μία ολοκληρωμένη σειρά φυσικών συστατικών που τονώνουν το σώμα, βελτιώνουν τη σωματική και γνωσιακή απόδοση και βέβαια γεμίζουν με ενέργεια και τον πιο... άδειο οργανισμό!

Η συγκεκριμένη φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, χρώμιο, κάλιο, panax ginseng, rhodiola και πράσινο τσάι, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού, διεγείρουν τη διαδικασία της θερμογένεσης και υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία των επινεφριδίων που παράγουν αδρεναλίνη.

Η σύνθεση του Εnergy περιέχει φυσική πηγή καφεΐνης από εκχύλισμα σπóρων guarana και φύλλων yerba mate, που ενισχύουν την ικανότητα εγρήγορσης και επιφέρουν το γενικό συντονισμό του σώματος.

Σημείωση: Το σκεύασμα Energy περιέχει περίπου 62 mg φυσικής καφεΐνης ανά μερίδα, ισοδύναμη περίπου με μισό φλιτζάνι καφέ. 

AWARDS

Vitamin Retailer Magazine - Vity Awards®

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως όπως απαιτείται με 230 έως 350 ml νερού.

Προειδοποίηση: Η αλόγιστη κατάχρηση του προϊόντος σε συνδυασμό με άλλα φυτικά σκευάσματα ή φάρμακα μπορεί να επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Το προϊόν περιέχει νιασίνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει παροδική έξαψη, μυρμήγκιασμα ή ερυθρότητα του δέρματος. Διακόψτε τη χρήση εάν παρουσιάσετε νευρικότητα, αϋπνία ή ναυτία. 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

90 veg.caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7603
ean13 733739033260
Κωδικός κατασκευαστή 3326
Κάψουλες 90 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Energy Veg for energy boost 90.veg.caps - ολοκληρωμένη σειρά φυσικών συστατικών που τονώνουν το σώμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved