ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Curaprox 5460 Ultra soft toothbrush 1piece - το πιο δυνατό όπλο της CS 5460 είναι οι τρίχες της

Ειδική Τιμή 5,06 € Κανονική Τιμή 5,95 €
Σε απόθεμα
SKU
7520
Curaprox 5460 Ultra soft toothbrush 1piece - το πιο δυνατό όπλο της CS 5460 είναι οι τρίχες της

• Αξεπέραστα λεπτές κι απαλές ίνες Curen®
• Αποτελεσματικές: Οι ίνες Curen® σχηματίζουν μια ασυνήθιστα πυκνή επιφάνεια καθαρισμού (έως 10 φορές πιο πυκνή σε σχέση με μία κοινή οδοντόβουρτσα)
• Φτάνουν σε κάθε εσοχή και σχισμή, στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματός σας, χάρη στη συμπαγή και ελαφρώς κεκλιμένη κεφαλή της CS 5460
• Οκτάγωνη λαβή, που σας βοηθά να βουρτσίσετε τα δόντια σας στη σωστή γωνία καθαρισμού

Αν τα παραπάνω έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας τώρα το μόνο που απομένει είναι να βουρτσίστε τα δόντια σας με μία CS! Είναι σίγουρο ότι αυτή η εμπειρία βουρτσίσματος θα σας πείσει! Ζήστε το!

Στη μάχη ενάντια στην τερηδόνα και την περιοδοντίτιδα, το πιο δυνατό όπλο της CS 5460 είναι οι τρίχες της: απίστευτα λεπτές με 0,1 χιλιοστά διάμετρο και στρογγυλοποιημένες άκρες στο τελείωμά τους. Eίναι φτιαγμένες από υλικό Curen® - και όχι από nylon όπως οι περισσότερες συμβατικές οδοντόβουρτσες - γεγονός που τις καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Είναι, μάλιστα, τόσο λεπτές που δεν τις αποκαλούμε τρίχες, αλλά … ίνες. Στη μέση οδοντόβουρτσα θα βρείτε περίπου 500 – 800 τρίχες αραιά τοποθετημένες, με αποτέλεσμα να αφήνουν αρκετά υπολείμματα πλάκας. Η CS 5460 διαθέτει μια ασυνήθιστα πυκνή επιφάνεια καθαρισμού  με 5460 ίνες. Δε θα συναντήσετε κάτι αντίστοιχο σε καμία άλλη οδοντόβουρτσα.

Τόσο συμπαγής, αλλά και με κεκλιμένη κεφαλή, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εύκολα στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματός σας.

Ο μεγαλύτερος  εχθρός της πλάκας είναι η απαλότητα μίας CS 5460: oι ίνες Curen® εισχωρούν και καθαρίζουν ατραυματικά ακόμη και την ουλοδοντική σχισμή.

Να η μισή αλήθεια: η στοματική υγεία έχει να κάνει με το βούρτσισμα των δοντιών σας. Η άλλη μισή... Το βούρτσισμα των δοντιών σας είναι το ίδιο σημαντικό με την φροντίδα της ουλοδοντικής σχισμής. Η ουλοδοντική σχισμή είναι ο χώρος που δημιουργείται μεταξύ των ούλων και των δοντιών σας. Θα πρέπει να διατηρείτε αυτή την περιοχή καθαρή, καθώς είναι το πιο ευαίσθητο σημείο για την εγκατάσταση βακτηριδίων που μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, όπως περιοδοντίτιδα, ακόμη και απώλεια δοντιών. Για το λόγο αυτό, η χρήση της CS 5460 είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος: Oι λεπτές ίνες της καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά την σχισμή, χωρίς να προκαλούνται μικροτραυματισμοί, χάρη στο μοναδικό μέγεθος, το σχήμα και την πυκνότητά τους.



1 τμχ.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Curaprox
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7520
ean13 7612412423167
Κωδικός κατασκευαστή 5460
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Curaprox 5460 Ultra soft toothbrush 1piece - το πιο δυνατό όπλο της CS 5460 είναι οι τρίχες της
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved