ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Cosmetics Dehydrated Skin cream 40ml - Κηραλοιφή για αφυδατωμένο δέρμα

10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7515
Ethereal Cosmetics Dehydrated Skin cream 40ml - Κηραλοιφή για αφυδατωμένο δέρμα
Οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κεραλοιφές), αποτελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν νερό και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών για τη συντήρηση τους.

Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες - επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, "κρατώντας" την φυσική υγρασία παγιδευμένη μέσα στην επιδερμίδα.

H κρέμα Dehydrated Skin Beeswax Cream, αποτελεί την ιδανική πηγή ενυδάτωσης για την αφυδατωμένη επιδερμίδα. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο λάδι Αργκάν το οποίο είναι γνωστό πως ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο θεωρείται το πιο ενυδατικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό έλαιο παγκοσμίως. Περιέχει Σταφυλέλαιο το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και έλαιο Αβοκάντο το οποίο είναι γνωστό πως επανορθώνει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Η κρέμα Dehydrated Skin έχει εμπλουτιστεί με 100% καθαρά πολύτιμα αιθέρια έλαια τα οποία ενισχύουν τη δράση της. Περιέχει αιθέριο έλαιο από Μύρο το οποίο καθυστερεί τη γήρανση των ιστών και θεωρείται απαραίτητο για την περιποίηση της "σκασμένης" επιδερμίδας, αιθέριο έλαιο από Λιβάνιτο οποίο συμβάλει στην "αναδόμηση" των κυττάρων και αιθέριο έλαιο από Πατσουλί το οποίο παρουσιάζει έντονη αντιμυκητιακή και αντιβακτηριακή δράση και θεωρείται ιδανικό για την περιποίηση της αφυδατωμένης επιδερμίδας. Η κρέμα Dehydrated Skin περιέχει ακόμη το δραστικό Εκχύλισμα Ύσσωπου το οποίο συρικνώνει τους πόρους και τα αιμοφόρα αγγεία της επιδερμίδας και για το λόγο παρουσιάζει ισχυρή αντιγηραντική δράση. Όλες οι κεραλοιφές της Ethereal Nature περιέχουν αγνό Βούτυρο Καριτέ η χρήση του οποίου αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία).

Οι Κεραλοιφές της σειράς Ethereal Cosmetics δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Παρασκευάζονται από αγνά υλικά, με παραδοσιακές μεθόδους (100% hand made) και κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Διατηρούνται αναλλοίωτες για 12 μήνες μετά το άνοιγμα τους.

Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενυδατικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα στο πρόσωπο σας και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Τα προϊόντα με κερί θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).

40ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7515
Περιεκτικότητα (ml). 40
Κωδικός κατασκευαστή 2539
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Cosmetics Dehydrated Skin cream 40ml - Κηραλοιφή για αφυδατωμένο δέρμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved