ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Methyl B-12 (B12) 5000μg 60.Lozenges - Βιταμίνη Β12 με φυλλικό οξυ

Ειδική Τιμή 46,88 € Κανονική Τιμή 72,13 €
Σε απόθεμα
SKU
7490
Now Methyl B-12 (B12) 5000μg 60.Lozenges - Βιταμίνη Β12 με φυλλικό οξυ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • with Folic Acid

Η μεθυλοκοβαλαμίνη (Β-12) παίζει ενεργά σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, καθώς και στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία, η μεθυλoκοβαλαμίνη έχει μεταβολικά οφέλη και πιθανές θεραπευτικές εφαρμογές που δεν προσφέρονται από άλλες μορφές της βιταμίνης Β-12. Μολονότι η κυανοκοβαλαμίνη είναι η πιο συχνή μορφή της βιταμίνης Β-12 σε συμπληρώματα διατροφής, καθίσταται απαραίτητο να μετατραπεί σε μεθυλοκοβαλαμίνη ή αδενοσυλοκοβαλαμίνη.

Η μεθυλοκοβαλαμίνη συμμετέχει στη σύνθεση της μεθειονίνης. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων ομοκυστεΐνης, η οποία αναγνωρίζεται ως ένας επικίνδυνος παράγοντας, υπεύθυνος για την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων. Επίσης, είναι σημαντική για το σχηματισμό των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνης και σεροτονίνης.

Διατροφικές ανεπάρκειες, ελαττώματα ενζύμων και ανωμαλίες του ιστού, μπορούν να μειώσουν την ικανότητα του σώματος να συνθέσει αυτές τις δραστικές μορφές. Η ανεπάρκεια της κοβαλαμίνης μπορεί να προκαλέσει μεγαλοβλαστική αναιμία, περιφερική νευροπάθεια, ευερεθιστότητα, άνοια, κατάθλιψη, αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος του μυοκαρδίου και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η βιολογικά ενεργή μορφή Μethyl Β-12 είναι ένας ισχυρός δότης ομάδων μεθυλίου στο περίβλημα μυελίνης, το οποίο μονώνει τις νευρικές ίνες και αναγεννά τους κατεστραμμένους νευρώνες. 

Συνιστώμενη δοσολογία
Λαμβάνετε 1 παστίλια μία φορά ημερησίως, ως συμπλήρωμα διατροφής. Μασήστε ή κρατήστε την παστίλια στο στόμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς.

60 lozenges.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Ταμπλέτες 60 chew (lozenges)
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7490
ean13 733739004963
Κωδικός κατασκευαστή 0496
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Methyl B-12 (B12) 5000μg 60.Lozenges - Βιταμίνη Β12 με φυλλικό οξυ
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved