ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Medimar Aquaderm regenerative cream 30gr - μοναδική για την αντιμετώπιση και αποθεραπεία βλαβών του δέρματος (αναπλαστική)

Ειδική Τιμή 11,68 € Κανονική Τιμή 13,90 €
Σε απόθεμα
SKU
7150
Medimar Aquaderm regenerative cream 30gr - μοναδική για την αντιμετώπιση και αποθεραπεία βλαβών του δέρματος (αναπλαστική)

Για την αντιμετώπιση και αποθεραπεία πρωτογενών και δευτερογενών βλαβών του δέρματος

Η Aquaderm Cream είναι ένα προϊόν για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, φλογώσεων και περιπτώσεων εμφάνισης ασυνεχειών της επιδερμίδας. Οι επιθηλιοτροφικές ιδιότητες της Aquaderm οφείλονται στα συστατικά της, το καθένα από τα οποία προάγει μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες την επιθηλιοποίηση. Η γρήγορη επιθηλιοποίηση συμβάλλει στην αποφυγή της παρέμβασης εξωκυτταρικών στοιχείων που προκαλούν τη δημιουργία ουλών και χηλοειδών. Η σύνθεση της Aquaderm Cream την καθιστά μοναδική για την αντιμετώπιση και αποθεραπεία βλαβών του δέρματος, όπως δερματίτιδες, κατακλίσεις, χειρουργικά τραύματα, εγκαύματα, φλογώσεις, ξηροδερμίες. Ενδείκνυται και για αναμίξεις (π.χ. με κορτιζόνη).

Περιέχει:
Vitamin A: Προάγει την αναπαραγωγή των επιθηλιακών κυττάρων και βρίσκεται σε υδρόφιλη βάση για να απορροφάται εύκολα και γρήγορα, παρά το λιπόφιλο χαρακτήρα της. Η Aquaderm Cream περιλαμβάνει 400000 IU βιταμίνης Α, κατά πολύ περισσότερη από τα ομοειδή σκευάσματα.
Αλλαντοΐνη: Είναι ένα οργανικό μόριο με χαρακτηριστικά πουρινών, που απαντάται κυρίως σε κύτταρα με αναπλαστικές λειτουργίες. Ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων, ενισχύοντας τη δράση της βιταμίνης Α.
Παντοθενυλική αλκοόλη: Δρα ως παράγοντας ενίσχυσης της επιθυλιοποίησης και ταυτόχρονα εξασφαλίζει υψηλή απορροφητικότητα της βιταμίνης Α.
Aquaderm 2%: Είναι ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας που απαλύνει το τραχύ δέρμα, αυξάνοντας την περιεκτικότητα υγρασίας.

Συσκευασία:
Διατίθεται σε σωληνάριο αλουμινίου 30gr.

Οδηγίες χρήσης:
Απλώστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας σε καθαρό δέρμα και αφήστε το να απορροφηθεί. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Αποθήκευση:
Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777

Παρασκευάζεται - συσκευάζεται στην Ε.Ε. (Greece)

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Medimar
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7150
ean13 5200120750013
Βάρος 0,030 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Medimar Aquaderm regenerative cream 30gr - μοναδική για την αντιμετώπιση και αποθεραπεία βλαβών του δέρματος (αναπλαστική)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved