ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Erbozeta Allerdep for rhinitis nasal spray 30ml - βοηθά στην καταπολέμηση της αλλεργικής & μη αλλεργικής ρινίτιδας

Ειδική Τιμή 7,98 € Κανονική Τιμή 9,50 €
Σε απόθεμα
SKU
7114
Erbozeta Allerdep for rhinitis nasal spray 30ml - βοηθά στην καταπολέμηση της αλλεργικής & μη αλλεργικής ρινίτιδας

Το Allerdep είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν (ρινικό σπρέι), που βοηθά στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της αλλεργικής και μη αλλεργικής ρινίτιδας και ενδείκνυται για την μηχανική απομάκρυνση των αλλεργιογόνων ουσιών από τις ρινικές κοιλότητες.

Πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό προϊόν, πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα με αντιαλλεργικές, ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αναπλαστικές ιδιότητες.

Πιο συγκεκριμένα, το Φραγκοστάφυλο δρα σαν μια φυσική κορτιζόνη, χωρίς όμως να έχει τοξικότητα και αναστέλλει την απελευθέρωση των φλεγμονωδών ουσιών σε φλεγμονώδεις και αλλεργικές καταστάσεις.

Η Περίλλα περιέχει πολυφαινόλες (φλαβονοειδή και ανθοκυανίνες) και μειώνει τη φλεγμονή που προκαλείται από αλλεργία.

Η Καλέντουλα προσφέρει μαλακτική και καταπραϋντική δράση στο ρινικό βλεννογόνο, αναπλάθοντας το ρινικό επιθήλιο και ομαλοποιώντας την μικροκυκλοφορία.

Η Μαύρη Σκλήθρα είναι γνωστή για την αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση της και χρησιμοποιείται ευρέως σε περιπτώσεις ρινίτιδας (αλλεργικής ή μη) ασκώντας αντιφλεγμονώδη δράση στα ιγμόρεια και τον τραχειοβρογχικό βλεννογόνο.

Επιπλέον, η γλυκερίνη που παράγεται από τα μπουμπούκια της Λευκής Ελάτης, είναι χρήσιμη στη θεραπεία των αναπνευστικών συνδρόμων που χαρακτηρίζονται από επαναλαμβανόμενες ρινοφαρυγγίτιδες και φλεγμονώδεις καταστάσεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

Τέλος, μεγάλης σημασίας είναι και το συμπυκνωμένο θαλασσινό νερό, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο βοηθά στην άμεση αποσυμφόρηση του ρινικού βλεννογόνου και στην βελτίωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.

30ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Erbozeta
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7114
Περιεκτικότητα (ml). 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Erbozeta Allerdep for rhinitis nasal spray 30ml - βοηθά στην καταπολέμηση της αλλεργικής & μη αλλεργικής ρινίτιδας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved