ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Erbozeta Prostadep for a healthy prostate 20caps - συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία και υγεία του προστάτη

Ειδική Τιμή 19,07 € Κανονική Τιμή 22,70 €
Σε απόθεμα
SKU
7111
Erbozeta Prostadep for a healthy prostate 20caps - συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία και υγεία του προστάτη

Το Prostadep Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Saw Palmetto, Λυκοπένιο και Σελήνιο και, με την υψηλής τεχνολογίας μέθοδο μικροενκαψυλίωσης (πατέντα Sabamax® 600), συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία και υγεία του προστάτη.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προστάτη (καλοήθης υπερπλασία, προστατίτιδα) και έχουν έντονα συμπτώματα όπως νυκτουρία, δυσουρία, αίσθημα επείγουσας ούρησης, διακοπτόμενη ροή ούρων και συχνοουρία.

Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται κατά κύριο λόγο στην υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα Saw Palmetto (418 mg/capsule), η οποία αποδίδεται αφενός στην υψηλή τεχνολογία του και αφετέρου στη μέθοδο εκχύλισης με υπερκρίσιμο CO2, που επιτρέπει μεγαλύτερη ποσότητα λιπαρών οξέων.

Επιπλέον, περιέχει Λυκοπένιο και Σελήνιο που εμφανίζουν αντιοξειδωτική δράση και αναστέλλουν την υπεροξείδωση των λιπιδίων.

Τέλος, χάρη στο εύκολο δοσολογικό του σχήμα (ένα καψάκι το πρωί με άδειο στομάχι) διευκολύνεται σημαντικά η σωστή χρήση του.

Συστατικά

Saw Palmetto (Serenoa Repens) - SABAMAX 600 - μικροενθυλακωμένα έλαια του Serenoa Repens, τιτλ. κατά 90% σε λιπαρά οξέα, που αποδίδουν 418mg λιπαρών οξέων ανά καψάκιο (πατενταρισμένη μέθοδος).

Λυκοπένιο  (Solanum lycopersicum) 4mg

Σελήνιο (L-Selenomethionine) 55mcg (100% RDI)  

Το Prostadep Plus® δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη ή γλυκόζη.

Χρήση

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΟΣΗ

Ένα καψάκιο το πρωί με άδειο στομάχι.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.

Αρ. Γνωστ. Ε.Ο.Φ.: 48014/10-06-2016. (Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.)

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Erbozeta
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7111
Κάψουλες 20
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Erbozeta Prostadep for a healthy prostate 20caps - συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία και υγεία του προστάτη
Η Βαθμολογία σας

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved