ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Rosemary extract 50ml - Δεντρολίβανο εκχύλισμα

19,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7100

Ethereal Nature Rosemary extract 50ml - Δεντρολίβανο εκχύλισμα 

Το εκχύλισμα Δενδρολίβανου προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Rosemarinus officinalis (πηγή Wiki). Ουσιαστικά χρησιμοποιούνται τα αποξηραμένα φύλλα του βοτάνου τα οποία εκχυλίζονται σε ηλιέλαιο. 

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ως φυσικό συντηρητικό για την επιμήκυνση της ζωής των καλλυντικών. Συνδυάζεται πολύ καλά με όλα τα φυσικά έλαια και τα καλλυντικά βούτυρα. 

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου είναι εντελώς ακίνδυνο για την ανθρώπινη επιδερμίδα. Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), έχει δώσει από το 2008 το "πράσινο φως" για τη χρησιμοποίηση του εκχυλίσματος σαν συντηρητικό τροφίμων. 

Η αντιοξειδοτική δράση του εκχυλίσματος στηρίζεται σε δύο βασικά συστατικά του (Carnosic acid και carnosol) τα οποία όχι μόνο προστατεύουν τα υλικά βάσης, αλλά έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά και στη διατήρηση του χρώματος, του αρώματος και της γεύσης των προϊόντων. 

To εκχύλισμα δεντρολίβανου της Ethereal είναι πολύ συμπυκνωμένο και για το λόγο αυτό η προτεινόμενη συμμετοχή του σε καλλυντικά προϊόντα είναι μόλις 0,5% - 1,0%. Κατά το χειρισμό του θα πρέπει να αποφύγετε την άμεση επαφή με την επιδερμίδα, τα μάτια και το στόμα (ξεπλύνετε πολύ καλά με άφθονο νερό και σαπούνι σε περίπτωση επαφής). 

Η χρήση του Εκχυλίσματος Δεντρολίβανου θα "παρατείνει" τη ζωή των σπιτικων καλλυντικων σας κατά περίπου 4-6 μήνες. Το εκχύλισμα δεντρολίβανου είναι αντιοξειδοτικό και όχι αντιβακτηριακό. Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε και τις ιδιότητες των συντηρητικών Germall® Plus καιOptiphen®.

50ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7100
Βάρος 0,090 kg
Κωδικός κατασκευαστή 2407
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Rosemary extract 50ml - Δεντρολίβανο εκχύλισμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved