ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Large Circular mold 1piece - Στρογγυλή Μεγάλη Φόρμα

11,00 €
Σε απόθεμα
SKU
6884
Ethereal Nature Large Circular mold 1piece - Στρογγυλή Μεγάλη Φόρμα
Οι φορμες (καλούπια) σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζαχαροπλαστική, η μαγειρική και η παρασκευή σαπουνιών και κεριών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ εύχρηστες.

Η στρογγυλή μεγάλη φόρμα σιλικόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή τούρτας, κέικ, gâteaux, αλλά και για σαπούνια σε σχήμα τούρτας που στη συνέχεια κόβονται σε μερίδες. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος του σαπουνιού θα είναι περίπου 3,0kg.

Η εξωτερική διάμετρος της μεγάλης στρογγυλής φορμας είναι 27,5cm και το βάθος της 6,0cm, ενώ η εσωτερική διάμετρος είναι 25,5cm και το βάθος 5,5cm.

Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας της συγκεκριμένης φόρμας, σας προτείνουμε να την τοποθετήσετε πάνω σε μία σχάρα προτού την γεμίσετε με τα υλικά σας. Έτσι όταν θα θελήσετε να τη τοποθετήσετε στο φούρνο ή να την μετακινήσετε δεν θα χρειαστεί να την "τραβήξετε" από τις άκρες της (υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η φόρμα λόγου του μεγάλου βάρους των υλικών).

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στο Zachos pharmacy μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40C μέχρι 230C). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

1τμχ.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Διαστάσεις 27,5 cm (diameter)
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6884
Κωδικός κατασκευαστή 2643
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Large Circular mold 1piece - Στρογγυλή Μεγάλη Φόρμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved