ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Italfarmaco Floja plus for menopausal symptoms 30caps - αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης

Ειδική Τιμή 17,29 € Κανονική Τιμή 20,34 €
Σε απόθεμα
SKU
6719
Italfarmaco Floja plus for menopausal symptoms 30caps - αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης

Το Floja είναι το νέο προϊόν με εξειδικευμένη σύνθεση για την αποτελεσματική και με απόλυτη ασφάλεια αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Περιέχει ισοφλαβόνες σόγιας, ασβέστιο, βιταμίνη D3, καθώς και 3 βιταμίνες της ομάδας Β.

Οι ισοφλαβόνες σόγιας, που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, μπορούν να ασκούν θετική δράση επί των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, καθώς η δομή τους μοιάζει πολύ με αυτήν των γυναικείων οιστρογόνων.

Οι ισοφλαβόνες σόγιας μάλιστα που περιέχονται στο Floja είναι με την πιο βιοδραστική μορφή των ισοφλαβονών, παρέχοντας γρήγορη οιστρογονική δράση και ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Το ασβέστιο είναι το βασικό στοιχείο των οστών και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της οστικής μάζας.

Η βιταμίνη D διευκολύνει την εντερική απορρόφηση του ασβεστίου και συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, ενώ ανεπάρκειά της συνεπάγεται ελλιπή απορρόφηση του ασβεστίου.

Η βιταμίνη Β6 μαζί με την Β12 είναι σημαντικοί σύμμαχοι των γυναικών, καθώς συνεισφέρουν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών, καταπραπραΰνοντας τα εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα. Η Β12 με τη Β9 (φυλλικό οξύ) συμμετέχουν στη διαδικασία του διαχωρισμού και της ανανέωσης των κυττάρων, ενώ ο συνδυασμός των Β6, Β12 και Β9 (φυλλικό οξύ) συμβάλλει στην ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Το Floja αποτελεί την απλή και φυσική λύση για την υποστήριξη της γυναίκας κατά την περιεμμηνοπαυσιακή περίοδο αλλά και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα της ζωής της. (πηγή iatronet.gr).

30caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής ITF Hellas
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6719
ean13 8024790281007
Κάψουλες 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Italfarmaco Floja plus for menopausal symptoms 30caps - αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved