ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Neogen NeoCond Hair conditioner 200ml - Μαλακτικό μαλλιών που διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία

Ειδική Τιμή 19,97 € Κανονική Τιμή 24,96 €
Σε απόθεμα
SKU
6616
Neogen NeoCond Hair conditioner 200ml - Μαλακτικό μαλλιών που διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία
Μαλακτικό μαλλιών που διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία TrichoTech™, βασισμένη σε ένα ευφυές εκχύλισμα, 100% φυτικό. Διατηρεί τη φυσιολογία των μαλλιών, ενυδατώνει, μαλακώνει και αναδομεί την τρίχα. Βοηθά στην αποκατάσταση και θρέψη των μαλλιών. Σφραγίζει και προστατεύει το περιτρίχιο και επανορθώνει τη δομή της τρίχας. Αυξάνει την αντοχή, λάμψη και ζωντάνια των μαλλιών. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τεχνολογία TrichoTech

Γενετικά αίτια, άγχος και μη ισορροπημένη ή ελλιπής διατροφή λόγω δίαιτας είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν σημαντική απώλεια μαλλιών τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Τώρα μπορείτε με την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης κατά της τριχόπτωσης να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας σε κάθε λούσιμο χρησιμοποιώντας το έλαιο μαλλιών, το σαμπουάν και το conditioner για ενδυνάμωση της τρίχας σε τρία επίπεδα. Η νέα σειρά προϊόντων Fagron Neogen™ δημιουργήθηκε για τον καθαρισμό και την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, διαθέτοντας την πατενταρισμένη τεχνολογία TrichoTech™. Η τεχνολογία TrichoTech™ στηρίζεται σε ένα καινοτόμο 100% φυτικό εκχύλισμα 7 αιθέριων ελαίων που ενισχύει την ανάπτυξη των νεογενών τριχών (την αναγέννηση του τριχοθυλακίου) και προστατεύει όλο το τριχοειδές σύστημα (βολβόςτριχωτό της κεφαλής-τρίχα).

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα μετά τη χρήση του Fagron NeoWash™ Shampoo, ιδιαιτέρως στις άκρες των μαλλιών. Αφήστε το προϊόν για 2-3 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Συστατικά: Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cetyl lactate, PEG-90M, PPG-14 Butyl ether, Parfum, Tamarindus Indica fruit extract, Behentrimonium methosulfate, Stearamidopropyl dimethylamine, Simmondsia chinensis seed oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl acetate, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed rice protein, Argania spinose kernel oil, Persea gratissima oil, Triticum vulgare germ oil, Polyquaternium-67, Polyquaternium-10, Carbocysteine, Serine, Glutamic acid, Rosmarinus officinalis leaf oil, Juniperus communis fruit oil, Juniperus virginiana wood oil, Amyris balsamifera bark oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Lavandula angustifolia herb oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Lactic acid, EDTA disodium.

200ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Fagron
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6616
ean13 973249663
Περιεκτικότητα (ml). 200
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Neogen NeoCond Hair conditioner 200ml - Μαλακτικό μαλλιών που διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved