Το καλάθι μου

Vivo Verde Colostrum for an efficient immune system 400mg 60caps - ενισχύει το ανοσοποιητικό και την καλή υγεία του οργανισμού

Ειδική Τιμή 20,01 € Κανονική Τιμή 23,54 €
Σε απόθεμα
SKU
6573
Vivo Verde Colostrum for an efficient immune system 400mg 60caps - ενισχύει το ανοσοποιητικό και την καλή υγεία του οργανισμού
Το COLOSTRUM (αρχαίο: πύαρ) είναι το «γάλα» των πρώτων ωρών και ημερών, που τα θηλαστικά παρέχουν στα νεογνά τους, ώστε να τα εφοδιάσουν με αντισώματα και θρεπτικές ουσίες. Αυτό το γάλα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό και πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες. Το συμπλήρωμα διατροφήςColostrum είναι πλούσιο σε βιο-δραστικά μόρια, που περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό ανοσοποιητικών παραγόντων (ανοσοσφαιρίνες), φυσικών παραγόντων ανάπτυξης και αντιμικροβιακών πεπτιδίων, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και την καλή υγεία του οργανισμού.

Το πρωτόγαλα περιέχει θρεπτικά συστατικά, παράγοντες ανοσοποιητικού συστήματος, παράγοντες ανάπτυξης και γενικά έναν αριθμό βιοενεργών συστατικών. Το πρωτόγαλα αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, υδατανθρακών και μικρή ποσότητα λίπους. Επίσης, περιέχει βιταμίνες, όπως βιταμίνη Α, Ε, Β12 και ανόργανα στοιχεία στην κατάλληλη αναλογία για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Ως παράγοντες ανοσοποιητικού συστήματος περιέχει κυρίως ανοσοσφαιρίνες (20%) (αντισώματα ΙgΑ, ΙgG, ΙgM), λακτοφερρίνη, κυτοκίνες και ιντερλευκίνη. Ως παράγοντες ανάπτυξης και βιονεργών συστατικών περιέχει παράγοντες αύξησης, ολιγοπολυσακχαρίτες, πολυπεπτίδια κ.α. Το συγκεκριμένο πρωτόγαλα περιέχει τουλάχιστον 70% πρωτεΐνη, ως ξηρά ουσία και δεν περιέχει προσθήκη μεμονωμένων αμινοξέων.

Λόγω της παρουσίας των παραπάνω στοιχείων στη σύνθεση του πρωτογάλατος, το προϊόν έχει αξιοσημείωτη διατροφική και φυσιολογική επίδραση για τον οργανισμό και ειδικότερα για αθλητές, ηλικιωμένους και άλλες κατηγορίες ατόμων με έντονες φυσιολογικές ανάγκες (π.χ. ατόμων με ανάγκη παραγωγής ενέργειας, ατόμων με ανάγκη θρέψης και μυϊκής ανάπλασης κ.α.).

Δεν έχει αναφερθεί καμία απολύτως αρνητική επίδραση από τη χρήση του συστατικού αυτού, ούτε άλλωστε θα μπορούσε, διότι είναι φυσικό αγελαδινό «γάλα». Σε μια εποχή «φτωχής» διατροφής το αγελαδινό πρωτόγαλα αποτελεί μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Το συγκεκριμένο πρωτόγαλα παράγεται και επεξεργάζεται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΥΓ - Ιδανικό για άτομα που καταπονούνται υπερβολικά καθημερίνα, εργαζόμενους και αθλητές μεσαίου και υψηλού επιπέδου. (δρομείς, ποδηλάτες κ.α.)

60caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vivo Verde
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6573
Κάψουλες 60
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vivo Verde Colostrum for an efficient immune system 400mg 60caps - ενισχύει το ανοσοποιητικό και την καλή υγεία του οργανισμού
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved