ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Honora Anaroid-H Hemorrhoid cream 30ml - ενισχυμένη σύνθεση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων

Ειδική Τιμή 12,84 € Κανονική Τιμή 15,10 €
Σε απόθεμα
SKU
6276
Honora Anaroid-H Hemorrhoid cream 30ml - ενισχυμένη σύνθεση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων

Κρέμα αιμορροΐδων με Υαλουρονικό Νάτριο, Πρόπολη, Βιταμίνη Α & συνδυασμό 7 δραστικών βοτάνων.
Ιδανικά ενισχυμένη σύνθεση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων και των ραγάδων του πρωκτού. 

Η μοναδική περιπρωκτική κρέμα, με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα υαλουρονικού 0,35%.

Καταπραϋντική κρέμα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων και των ραγάδων του πρωκτού. 

Συνδυασμός υαλουρονικού νατρίου και φυτικών συστατικών με μαλακτική, ενυδατική και απαλυντική δράση. 

Η δραστικότητα της Anaroid-H οφείλεται στη συνέργεια της δράσης του Υαλουρονικού Νατρίου 0,35%, της πρόπολης, της Βιταμίνης Α & του συνδυασμού βοτάνων.

 

diagramma 2

Γενική αναφορά για τις αιμορροϊδες

 

Internal and external hemorrhoids[1]

Οι αιμορροΐδες είναι ογκίδια αγγειακού φλεβικού ιστού, οι οποίες προβάλλουν από τον πρωκτό. Η εμφάνιση των ογκιδίων αυτών οφείλεται κατά βάση στην φλεβική στάση στην περιοχή λόγω του τεινεσμού. Όλοι οι άνθρωποι έχουν στον πρωκτό τους ένα δίκτυο υποβλεννογονίων φλεβών, τις αιμορροϊδικές φλέβες, οι οποίες όταν για διάφορους λόγους διαταθούν αναπτύσσονται τότε οι εσωτερικές ή εξωτερικές αιμορροΐδες. Αιμορροϊδοπάθεια είναι μία από τις συχνότερες καταστάσεις που εμφανίζεται στον πληθυσμό των δυτικών κοινωνιών. 50% των ανδρών και γυναικών υπολογίζεται ότι θα εμφανίσουν αιμορροϊδοπάθεια σε κάποια περίοδο της ζωής τους. Από αυτές τις περιπτώσεις περίπου 10-20% θα απαιτήσει χειρουργική επέμβαση. Παράγοντες κινδύνου γιά δημιουργία αιμορροίδων είναι η κληρονομικότητα, η δυσκοιλιότητα, και η καθιστική ζωή. Ο Peter Lord πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αιμορροίδες αλλά μόνο το 50% αυτών έχει σαφή συμπτωματολογία. Οι αιμορροΐδες αποτελούν ημιτονοειδείς αρτηριοφλεβικές αγγειακές δομές στην κοπροδόχο λήκυθο που βοηθούν στον έλεγχο εξόδου των κοπράνων κατά την αφόδευση. Γίνονται παθολογικές όταν διογκώνονται ή ερεθίζονται. Στη φυσιολογική τους κατάσταση, δρουν ως προστατευτικό στρώμα που αποτελείται από αρτηριοφλεβικές διόδους και συνδετικό ιστό.

diagramma 1

 

Ποια είναι η αιτιολογία της αιμορροϊδοπάθειας;
Η αιτία της αιμορροϊδοπάθειας είναι άγνωστη.
Παράγοντες οι οποίοι αυξάνουν τον κίνδυνο αιμορροϊδοπάθειας είναι οι ακόλουθοι:

  • Χρόνια δυσκοιλιότητα
  • Παχυσαρκία
  • Συχνή άρση βάρους
  • Εγκυμοσύνη
  • Καθιστική ζωή
  • Παρατεταμένη ορθοστασία
  • Κληρονομικότητα
  • Συχνή κατανάλωση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων. 

Ποια είναι τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας;

  • Πόνος, φλεγμονή, κνησμός, οίδημα.
  • Παρουσία αίματος, λόγω διάτασης των αιμοφόρων αγγείων.
  • Λύση της συνέχειας του δέρματός του πρωκτού.
  • Πρόπτωση ορθοπρωκτικού βλεννογόνου, που εκτίθεται σε ερεθισμό, λόγω τριβής.
  • Βλεννώδης έκκριση, σχηματισμός περιπρωκτικής μάζας και πρωκτική ακράτεια. 

Συμβουλές για την αιμορροϊδοπάθεια;

Όλοι οι ασθενείς με αιμορροϊδοπάθεια πρέπει να ακολουθούν τις ακόλουθες οδηγίες στην καθημερινότητά τους

  • Αποφεύγετε να φοράτε στενά παντελόνια, στενά εσώρουχα
  • Μην αναστέλλετε την ανάγκη για κένωση
  • Να καταναλώνετε άφθονα υγρά.
  • Αποφεύγετε τη συστηματική άρση βάρους
  • Προσπαθήστε να κάνετε συχνά ήπια σωματική άσκηση (περπάτημα, τρέξιμο, κολύμπι κα)
  • Αποφεύγετε την κατανάλωση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων.
  • Αποφεύγετε το πλύσιμο με κρύο ή καυτό νερό στην περιοχή του πρωκτού (προτιμάτε το χλιαρό λουτρό).
  • Συστήνεται η καθημερινή χρήση προϊόντος με μαλακτική, ενυδατική και απαλυντική δράση που να συνδυάζει την υψηλή περιεκτικότητα υαλουρονικού νατρίου, πρόπολης , βιταμίνης Α & ιδανικού συνδυασμού φυσικών βοτάνων. 

Γενική αναφορά για τις ραγάδες του πρωκτού

Η ραγάδα πρωκτού είναι μια αρκετά συχνή νόσος με την οποία εννοείται μια σχάση (πληγή) του δέρματος του πρωκτού στην περιοχή του σφιγκτήρα, συνήθως προς τον κόκκυγα. Συχνά το βάθος της είναι αρκετό ώστε να φαίνονται οι ίνες του έσω σφιγκτήρα μυ.

Αίτια

Η ραγάδα συχνότερα εμφανίζεται σε άτομα που πάσχουν από δυσκοιλιότητα, οπότε τα σκληρά κόπρανα δημιουργούν μια πληγή στην περιοχή. Μπορεί όμως να προκληθεί και από διαρροϊκό σύνδρομο λόγω πολλών κενώσεων. Σε περιπτώσεις που η ραγάδα εμφανίζεται χωρίς κάποιο εμφανές αίτιο γίνεται διερεύνηση για φλεγμονώδεις παθήσεις, π.χ νόσο του Crohn, ελκώδη κολίτιδα.
Η συχνότερη θέση εμφάνισης της ραγάδας είναι η οπισθία και αυτό λόγω της μειωμένης αιμάτωσης και μυϊκής στήριξης της περιοχής. Με την πάροδο του χρόνου αναπτύσσεται μια υπερτροφική δερματική πτυχή (φρουρός αιμορροΐδα) επί τα εκτός της ραγάδας και μια πρωκτική θηλή επί τα εντός ως αποτέλεσμα της χρόνιας προσπάθειας να επουλωθεί.

Συμπτώματα

Τα κύρια και χαρακτηριστικά συμπτώματα είναι ο πόνος και η απώλεια αίματος. Ο πόνος είναι οξύς και ισχυρός, εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της κένωσης και διαρκεί συνήθως λίγα λεπτά. Το αίμα είναι μικρής ποσότητας και, αντίθετα με τις αιμορροΐδες, είναι εμφανές μόνο σε χαρτί και όχι στη λεκάνη. Μερικές φορές παρατηρείται απώλεια βλέννης και κνησμός στις χρόνιες περιπτώσεις.

 banner mail

 

 Συστατικά αναλυτικά:

Το κάθε συστατικό της Anaroid-H δίνει αποδεδειγμένα λύση στην ανάγκη σας για ανακούφιση. 

Yαλουρονικό: Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, επιβραδύνει την διάχυση του νερού από το χόριο προς την επιδερμίδα αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, μεταφέρει πρωτεΐνες, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες, αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

atomyalour

1. Sodium hyaluronate derivatives and their healing effect on burns, epithelial surgical wounds, and chronic wounds: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Voigt J, Driver VR. (May 2012). PubMed. Retrieved on April 17, 2014. 

Πρόπολη: Τη συλλέγει η μέλισσα από τους οφθαλμούς των φυτών και την επεξεργάζεται, προσθέτοντας κερί́ και κάποιες ουσίες που εκκρίνει η ιδία. Περιέχει περισσότερες από 300 διαφορετικές ουσίες.

bee

Οι κυριότερες ερευνητικά τεκμηριωμένες ιδιότητες της πρόπολης είναι:

  • Αντιφλεγμονώδης δράση: Διεγείρει την κινητικότητα των μακροφάγων κυττάρων του ανοσοποιητικού και καταστέλλει κάποια ένζυμα, τα οποία επιτρέπουν σε μια φλεγμονή να αναπτυχθεί.
  • Αντιβακτηριακή δράση: Η πρόπολη καλύπτει μεγάλο φάσμα βακτηρίων. Η πρόπολη δρα στο σταφυλόκοκκο, στον στρεπτόκοκκο. Το σιναμικό οξύ, ορισμένα αρωματικά συστατικά και πολλά φλαβονοειδή είναι ουσίες εξ’ αιτίας των οποίων η πρόπολη δρα σαν αντιβακτηριακό μέσο.
  • Επουλωτική δράση: Η πρόπολη επιτυγχάνει την επούλωση των κατεστραμμένων ιστών κυρίως χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει.
  • Αναισθητική δράση: Οι αναισθητικές ιδιότητες της οφείλονται στα πτητικά της έλαια (αιθέρια έλαια)
2. The Chemical and Biological Properties of Propolis. Weam Siheri, Samedh Alenezi, Jonans Tusiimire, David G. Watson , Bee products-Chemical and Biological Properties pp.137-178.
3. Effects of propolis on mast cells in wound healing. Poliana Ribeiro Barroso, Ricardo Lopes-Rocha, Everton Miguel Ferreira Pereira , Sandra Aparecida Marinho, Joao Luiz de Miranda, Nadia Lages Lima, Flaviana Dornela Verli. Inflammopharmacology , 2012, Volume 20, Issue 5, pp289-294. 

Βιταμίνη Α: Η ρετινόλη ή βιταμίνη Α είναι φυσικό συστατικό και ανήκει στην κατηγορία των λιποδιαλυτών βιταμινών. Είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος και παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του επιθηλιακού ιστού.

 vitaminA

4. Vitamin A and wound healing. Thomas K. Hunt, San Francisco, C.A , USA. From the Department of surgery , the University of California at San Francisco, Journal of the American Academy of Dermatology, October 1986, Volume 15, Issue 4, Part 2, p.p 817-821. 

Κερί μέλισσας: Το κερί είναι ένα μίγμα από 300 περίπου ουσίες. Περιέχει αντιβιοτικές ουσίες. Κάποιες από τις φαρμακευτικές του χρήσεις είναι ενάντια του εκζέματος, των εγκαυμάτων, της δερματίτιδας και αιμορροΐδων.

 beewax

5. Evaluation of anti-inflammatory and antinociceptive effects of D-002 (beeswax alcohols). Yazmin Ravelo, Vivian Molina, Daisy Carbajal, Lilia Fernandez, Julio Fernandez, Maria L. Arruzazabala, Rosa Mas. Journal of Natural Medicines,April 2011, Volume 65, Issue 2, pp 330–335. 

Αμυγδαλέλαιο: Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και περιέχει ψευδάργυρο και σίδηρο. Είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, στοιχεία πολύτιμα για την επιδερμίδα μας.
Το αμυγδαλέλαιο, γνωστό για τις μαλακτικές και βαθιά απορροφητικές ιδιότητες στους ιστούς που εφαρμόζεται, χρησιμοποιείται ως επί το πλείστων για τη θεραπεία των εξωτερικών αιμορροΐδων.

almondoil

6. The uses and properties of almond oil, Ahmad Z., PubMed. 

Σπαθόχορτο (St. John's Wort - Hypericum perforatum) : Οι αναλγητικές ιδιότητες του βοτάνου είχε ειπωθεί πρώτα ότι οφείλονταν στις ουσίες hypericin, pseudohypericin και στα φλαβονοειδή, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες τα αποτελέσματα επικεντρώνονται σε μια κυρίως δραστική ουσία του, τη hyperforin.Το λάδι βάλσαμο είναι ένα φυσικό προϊόν χωρίς καμία χημική ουσία. Παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή του εμβαπτίσματος του βοτάνου σε λάδι ελιάς. Το αποτέλεσμα είναι το λάδι αυτό να έχει όλα τα θεραπευτικά συστατικά της ελιάς αλλά και του βαλσάμου, γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκαύματα μικρού βαθμού, πληγές, αιμορροΐδες και κατακλίσεις.

hypericum

7. Evaluation of wound healing activity of St. John’s Wort (Hypericum perfoliatum) in horses. Giudice Elisabetta, Crino Chiara, Salerno Gaetano, Rizzo Maria, Levanti Maria, Di Pietro Simona, Comparative Clinical Pathology, 2017, Volume 26, Issue 3, pp 611-615. 

Πανθενόλη: Ασφαλής, με εξαιρετικές διεισδυτικές ικανότητες, πλούσιες ενυδατικές, αναπλαστικές και καλμαντικές αρετές η πανθενόλη. Η συστηματική χρήση αλοιφής που περιείχε πανθενόλη συνεργεί στην ταχύτερη επούλωση των πληγών.

dexpanthenol

8. Topical Use of Dexpanthenol in Skin Disorders. Fritz Ebner, Andreas Heller, Frank Rippke, Irene Taush. American Journal of Clinical Dermatology, 2002, Volume 3, Issue 6, pp 427-433. 

Εσκίνη: Η εσκίνη, το δραστικό συστατικό της ιπποκαστανιάς (Aesculus hippocastanum), έχει τρεις βασικές ιδιότητες: α)Αντιφλεγμονώδης δράση, β)Αντιοιδηματική δράση, γ)Φλεβοτονωτικό

aesculus

9. Anti-inflammatory and Anti-cancer Properties of β-Escin , a Triterpene Saponin. Jegan M.R Patlolla, Chinthalapally V. Rao. Current pharmacology Reports, 2015, Volume 1, Issue 3, pp 170-178. 

Έλαιο μέντας: Είναι γνωστή για τις αναλγητικές, αναισθητικές, αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές και αντισπασμωδικές ιδιότητες εκτός των άλλων.

mentaoil

 

Αλόη: Η Aloe Vera είναι πηγή βιταμινών. Χάρη στα συστατικά της και τη συνέργειά τους, η αλόη διεισδύει βαθιά στο δέρμα, το καθαρίζει και αποτελεί φυσικό αναισθητικό. Ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και επουλώνει τα τραύματα. Έχει αντιβιοτική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.
Η αλόη χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος. Η αλόη απορροφάται γρηγορότερα από το νερό και έτσι το δέρμα επουλώνεται γρήγορα. Επιπλέον, η αλόη κρατά το δέρμα απαλό ,ενυδατώνει, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη φυσική τους άμυνα.

aloe vera

10. Aloe Vera: Use for Skin Diseases. Sachin L. Badole, Pranita P. Bagul, Farid Menaa, Bioactive Dietary Factors and Plant Extracts in Dermatology pp 475-479, Part of the Nutrition and Health book Serries. 

Boswellia Serata: Η Boswellia Serrata, το αντιφλεγμονώδες της Φύσης, γνωστή και ως Ινδικό λιβάνι και χρησιμοποιείται για το θεραπευτικό εκχύλισμα από το κολλώδες ρετσίνι, που βγαίνει από το φυτό.
Το εκχύλισμα του φυτού έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

boswella

11. Antioxidant and Ex Vivo Immune System Regulatory Properties of Boswellia serrata Extracts. Beqhelli D., Isani G., Roncada P., Bertocchi M., Lupid G., Alunno A. 
Oxid Med Cell Longev. 2017;2017:7468064. doi: 10.1155/2017/7468064. Epub 2017 Mar 13. 

Καλεντούλα: Η Καλεντούλα είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ενυδατική, καθαριστική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, στυπτική, καταπραϋντική και επουλωτική της δράση. Για τον λόγο αυτό, θεωρείται ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων, ερεθισμούς, φλεγμονές, μολύνσεις, δερματικά έλκη, εξωτερικές αιμορραγίες.

calendula

12. Effects of Topical application of Calendula Officinalis gel on collagen and Hydroxyproline content of skin in rats. A. Tabatabai Naeini, R. Miri, N. Shafiei, M.R Tabandeh, A. Oryan, S. Nazifi. Comparative Clinical Pathology , 2012, Volume 21, Issue 3, pp 253-257. 

Σύνθεση:

Αqua, glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olus Oil, (Glycerin and Aqua and Sodium Levulinate and Sodium Anisate OR Glycerin and Aqua, and Parfum), Steareth-2, Cetearyl Alcohol, (Propylene Glycol and Aqua and  Propolis Extract), Betaine, Steareth-21, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Glyceryl Stearate, Cera Alba, Dimethicone, (Caprylic/Capric Triglyceride, Calendula Officinalis Flower Extract), (Caprylic/ Capric/ Myristic/ Stearic Triglyceride), (Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride), Cetyl Palmitate, Hypericum Perforatum Oil, Panthenol, Chlorhexidine Digluconate, (Isostearyl Alcohol, Boswellia Serrata Gum), (Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate), Sodium Hyaluronate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, escin, boswellia serata, vitamin A, Fragrance. 

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς χρωστικές 

Χωρίς parabens

Χωρίς συνθετικά αρώματα 

Δερματολογικά ελεγμένο 

Οδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόσατε την κρέμα εξωτερικά σε καθαρό δέρμα στην περιπρωκτική περιοχή. Πλύνετε τα χέρια σας πριν και μετά από κάθε χρήση. Ανάλογα με τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων εφαρμόστε συστηματικά έως 3 φορές ημερησίως.  

Προφυλάξεις:

Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Για εξωτερική χρήση μόνο. Σε περίπτωση ακούσιας/τυχαίας κατάποσης, ζητήστε βοήθεια από επαγγελματία ή επικοινωνήστε αμέσως με το Κέντρο Δηλητηριάσεων Τηλ. 210 7793777. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος με το καπάκι καλά κλειστό. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.  

Διάρκεια ζωής:

Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε την αλοιφή εντός 12 μηνών. Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο κουτί του προϊόντος. 

Συσκευασία: 

Η κρέμα Anaroid-H κυκλοφορεί σε κουτί που περιέχει πλαστικό σωληνάριο των 30 ml - 1fl.Oz

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Honora Pharma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6276
ean13 5200142030018
Περιεκτικότητα (ml). 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Honora Anaroid-H Hemorrhoid cream 30ml - ενισχυμένη σύνθεση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved